Ο Γιανίκ Φράνκε πρέπει να αισθάνεται και δίκαιά πολύ άτυχος. Από το πουθενά Βρέθηκε στο χειρουργείο ο παίχτης του μπασκετικού ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα στο φιλικό της Ολλανδίας με την Γαλλία, υπέστη κάταγμα στο δεξί χέρι και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Πολύ άτυχος στάθηκε ο Yannick Franke, καθώς τραυματίστηκε στη διάρκεια του […]

Ο Γιανίκ Φράνκε πρέπει να αισθάνεται και δίκαιά πολύ άτυχος. Από το πουθενά Βρέθηκε στο χειρουργείο ο παίχτης του μπασκετικού ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα στο φιλικό της Ολλανδίας με την Γαλλία, υπέστη κάταγμα στο δεξί χέρι και υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Πολύ άτυχος στάθηκε ο Yannick Franke, καθώς τραυματίστηκε στη διάρκεια του τελευταίου αγώνα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ της Ολλανδίας με τη Γαλλία.

Ο διεθνής Ολλανδός γκαρντ του ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 21 πόντους, τραυματίστηκε στο δεξί του χέρι. Ύστερα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στο τρίτο μετακάρπιο και για τον λόγο αυτό υποβλήθηκε χθες (11/8) στην Ολλανδία σε χειρουργική επέμβαση.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και όλα τα μέλη της ομάδας είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Yannick Franke, στον οποίο ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ