Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έκανε δηλώσεις μετά την λήξη του αγώνα

Στο ΟΑΚΑ έλαβε χώρα το τέταρτο διεθνές τουρνουά προετοιμασίας «Παύλος Γιαννακόπουλος», στη μνήμη του εμβληματικού διοικητικού ηγέτη των «πρασίνων».

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε στον τελικό την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά δεν κατάφερε να αναδειχθεί νικητής. Οι παίκτες του Έτορε Μεσίνα κέρδισαν με 77-54 και κατέκτησαν την πρώτη θέση, αφήνοντας δεύτερους τους «πράσινους».

Το «τριφύλλι» είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, ενώ οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς περιορίστηκαν σε χαμηλά ποσοστά ευστοχίας από την περιφέρεια. Οι αντίπαλοί τους, από την άλλη, ήταν ουσιαστικοί κυρίως κοντά στο καλάθι.

Δεν έπαιξαν οι Μάριους Γκριγκόνις και Ματέους Πονίτκα, οι οποίοι όμως ήταν στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έκανε δηλώσεις μετά την λήξη του αγώνα

“Παίξαμε καλά σχεδόν σε όλο το πρώτο μέρος. Με εξαίρεση ίσως τα τελευταία δύο – τρία λεπτά του ημιχρόνου. Στο τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν πολύ καλύτεροι, είχαμε το μομέντουμ για να διορθώσουμε τα πράγματα στο παρκέ. Στην τελευταία περίοδο όμως, η Αρμάνι Μιλάνο έπαιξε καλά, ιδίως στην άμυνα. Φυσικά, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αναλύσουμε αυτά τα παιχνίδια και να δούμε τον Ματέους Πονίτκα με τον Μάριους Γκριγκόνις στην προπόνηση, για να δουλέψουμε όλοι μαζί”.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ