Σε μια πολύ σπουδαία κίνηση προχωρά ο Παναθηναϊκός.

Σε μια πολύ σπουδαία κίνηση προχωρά ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» έδωσαν τα χέρια με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και ο νεαρός άσος είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα για να φορέσει την φανέλα της ομάδας του «τριφυλλιού», μετά το πέρασμά του από τον Άρη και τον Χολαργό.

Ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ αποτελεί προσωπική επιλογή του Αργύρη Πεδουλάκη καθώς θεωρεί ότι είναι μια σημαντική επένδυση για το μέλλον της ομάδας και εν γένει του ελληνικού μπάσκετ.

Οι δύο πλευρές φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει ώστε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τους «πράσινους». Από την μεριά του επίσης ο Παναθηναϊκός αναμένεται να πληρώσει και ένα buy out ύψους 25-30.000 ευρώ στη Λιετκάμπελις, που είναι η τωρινή ομάδα του νεαρού μπασκετμπολίστα προκειμένου να εξασφαλίσει την ελευθερία του.

Στην Λιθουανία ο Καλαϊτζάκης έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις και πέρα από τριάρι μπορεί να αγωνιστεί και ως σούτινγκ γκαρντ. Με την Λιετκάμπελις είχε στη λιθουανική λίγκα 10,5 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ και 1,6 κλεψίματα, ενώ συμμετείχε και στη διοργάνωση του EuroCup μετρώντας 13 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ και 1,6 κλεψίματα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ