Παναθηναϊκός: Έρχεται στην Αθήνα ο Αταμάν!

Παναθηναϊκός: Έρχεται στην Αθήνα ο Αταμάν! Σε νέα εποχή μπαίνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κατέληξε σε συμφωνία με τον Εργκίν Αταμάν για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του.

Ο Τούρκος προπονητής αποχωρεί από την Εφές Αναντόλου, στην οποία ήταν από το 2017, για να κάτσει στον «πράσινο» πάγκο.

Με το συγκρότημα της Κωνσταντινούπολης κατέκτησε, μεταξύ άλλων, δύο φορές την Ευρωλίγκα, ενώ το 2021 αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου.

Ο 57χρονος προπονητής δεν έχει υποχρεώσεις με την Εφές Αναντολού για το τουρκικό πρωτάθλημα, καθώς αναβλήθηκε το προγραμματισμένο ντέρμπι με τη Φενέρμπαχτσε λόγω των αναμετρήσεων της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη με τον Ολυμπιακό για τα Play Offs της Euroleague.

Αυτή η συνθήκη έχει ως αποτέλεσμα, Ο Τούρκος τεχνικός να εκμεταλλευτεί το κενό που υπάρχει και να έρχεται στην Αθήνα για να γνωρίσει από κοντά κάποιους από τους νέους του συνεργάτες, όπως για παράδειγμα τον Χρήστο Σερέλη, ο οποίος θα έχει θέση στο τεχνικό επιτελείο της νέας σεζόν.

Με την παρουσία του Αταμάν στην Αθήνα, θα μπορέσει να προχωρήσει ακόμα πιο γρήγορα η προεργασία που γίνεται στο «τριφύλλι» ενόψει της ενίσχυσης της ομάδας για τη νέα σεζόν. Άλλωστε ο έμπειρος τεχνικός είναι ήδη ενήμερος για τις ανάγκες του ρόστερ και όλες οι επαφές με μεταγραφικούς στόχους γίνονται έπειτα από δικές του υποδείξεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τουρκία

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ