Ένας γνώριμος του Ντέγιαν Ράντονιτς, που έχουν συνεργαστεί πρόσφατα μαζί.

Σας αναφέραμε και πριν από λίγο πως o Νικ Καλάθης και Παναθηναϊκός ήταν πολύ δύσκολο να τα βρουν ειδικά μετά το μπάσιμο της Φενέρ. Έτσι οι πράσινοι ψάχτηκαν αμέσως για το plan b,μια περίπτωση δηλαδή που τους απασχολεί εξίσου σημαντικά με εκείνη του Έλληνα καλαθοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Νέιτ Γουόλτερς. Ο οποίος έχει γράψει αρκετά χιλιόμετρα στα παρκέ.

Η μεγάλη σύμπτωση είναι ότι όταν αποχώρησε ο Νικ Καλάθης για την Μπαρτσελόνα πάλι είχε παίξει το όνομα του Γουόλτερς, αλλά χωρίς τότε να προχωρήσει.

Ένας γνώριμος του Ντέγιαν Ράντονιτς, που έχουν συνεργαστεί πρόσφατα μαζί. Ο 31χρονος παίκτης έχει παίξει επίσης σε Μπεσίκτας, Ερυθρό Αστέρα (δις), Ελάν Σαλόν, Ζαλγκίρις, Μακάμπι και Ούνικς.

Είναι ξεκάθαρη επιλογή του προπονητή και αναμένεται πολύ σύντομα να υπογράψει στο Τριφύλλι, αφού απομένουν μόνο τα τυπικά.

Ο επόμενος που αναμένεται να γίνει παίχτης του Παναθηναϊκού είναι ο  Ντέρικ Γουίλιαμς για τη θέση «4», και  βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του. Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα γίνει οικονομική υπέρβαση αφού ο Αμερικανός φόργουορντ έχει υψηλό κασέ, αλλά οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να τον αποκτήσουν.

Τέλος οι πράσινοι ειδοποίησαν τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος ότι δεν υπολογίζεται και να βρει την επόμενη ομάδα του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ