Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με δύο παίκτριες, που εάν αποκτηθούν θα ανεβάσουν επίπεδο το «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Οι μεταγραφές συνεχίζονται στον Ολυμπιακό. Ο Μάρτινς Ζίμπαρτς απέδειξε στην πρώτη του χρονιά ότι γνωρίζει πολύ καλά τι χρειάζεται η ομάδα του για να ανέβει επίπεδο και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το to10.gr, είναι σε πλήρη εξέλιξη, με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να διατηρεί τον βασικό κορμό της, που την οδήγησε στην κατάκτηση του νταμπλ και να ψάχνει στην αγορά παίκτριες τοπ επιπέδου οι οποίες θα την βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους της, εντός και εκτός συνόρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με δύο παίκτριες, που εάν αποκτηθούν θα ανεβάσουν επίπεδο το «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Πρόκειται για την Ισπανίδα Άινα Αγιούσο και την Λετονή Ντίνια Στράτουμαν. Η πρώτη είναι πόιντ γκαρντ, 23 ετών (01/08/1999) και έχει ύψος 1.75 μ. Είναι διεθνής με την Ισπανία, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην πατρίδα με τη φανέλα της Κάμπους Προμέτ.

Είχε μέσο όρο 10.0 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ σε 30 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 46% στα δίποντα, 25% στα τρίποντα και 76% στις βολές, ενώ επίσης είχε 1.1 κλεψίματα ανά ματς. Εκτός από την Κάμπους Προμέτ, στο παρελθόν είχε παίξει μεταξύ άλλων σε Σαραγόσα και Μπάρτσα, ενώ τον Απρίλιο του 2021 είχε γίνει draft στο WNBA από τους Λος Αντζελες Σπαρκς.

Μια παίκτρια με πολύ καλή αίσθηση του χώρου και υψηλό μπασκετικό IQ, γεγονός που τη βοηθάει να βρίσκει τα κενά στην αντίπαλη άμυνα και να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα της, είτε με πόντους τελειώνοντας η ίδια τις φάσεις, είτε με ασίστ στις συμπαίκτριές της.

Οσον αφορά στην Ντίνια Στράτουμαν, η Λετονή είναι 24 ετών (18/9/1998), έχει ύψος 1.88μ. και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Επαιξε στην Αυστραλία με τους Ρινγκγουοντ Χοκς, έχοντας μέσο όρο σε 10 αναμετρήσεις 14.5 πόντους, με 54.4% στα δίποντα, 28.6% στα τρίποντα και 64.7% στις βολές, ενώ έχει επίσης 9.6 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ και 2.6 κλεψίματα.

Μια παίκτρια την οποία γνωρίζει πολύ καλά ο Μάρτινς Ζίμπαρτς από την Λετονία, ενώ είναι Αμερικανοθρεμένη, καθώς προέρχεται από το πανεπιστήμιο της Τζόρτζια. Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή, με πολύ υψηλές προδιαγραφές, που έχει τις δυνατότητες για ξεχωρίσει στο κορυφαίο επίπεδο και να εξελιχθεί σε πρωταγωνίστρια για την ομάδα του Πειραιά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ