Η ατυχία φαίνεται πως κάνει παρέα στην Εθνική μπάσκετ. Μετά τον Παπαγιάννη και το όχι σοβαρό θέμα του Σλούκα, προέκυψε νέο πρόβλημα με τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

H Εθνική Ελλάδας συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο 31ο τουρνουά «Ακρόπολις», αντιμετωπίζοντας τη Γεωργία του Ηλία Ζούρου. Παρά το ξέσπασμα των αντιπάλων τους (50-56 στο 31’) η ελληνική ομάδα δεν έχασε τον έλεγχο, ξέφυγε στο +16 (58-74 στο 37’) κι έφθασε εν τέλει με άνεση στην επικράτηση.

Αυτοί είναι οι τελευταίοι φιλικοί αγώνες που δίνουν οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη, πριν από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, αλλά και το Ευρωμπάσκετ 2022.

Τα παιχνίδια για το FIBA World Cup θα ακολουθήσουν την επόμενη εβδομάδα, κόντρα στη Σερβία στο Βελιγράδι (25/08) απέναντι στο Βέλγιο (28/08) στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει τοποθετηθεί στον Γ’ Όμιλο, ο οποίος θα λάβει χώρα στο Μιλάνο.

Αντίπαλοί του θα είναι η «οικοδέσποινα» Ιταλία και οι Κροατία, Ουκρανία, Μεγάλη Βρετανία και Εσθονία.

Αλλά η ατυχία φαίνεται πως κάνει παρέα στην Εθνική μπάσκετ. Μετά τον Παπαγιάννη και το όχι σοβαρό θέμα του Σλούκα, προέκυψε νέο πρόβλημα με τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Πιο συγκεκριμένα υπέστη θλάση στο δικέφαλο και σίγουρα θα χάσει τα ματς με την Σερβία (25/8) και το Βέλγιο (28/8) για το «παράθυρο» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τωρα θα γίνει αγώνας δρόμου μήπως παρουσιαστεί έτοιμος στην πρεμιέρα  του Eurobasket, που ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου.

Εκτός ο Γόντικας.

Ο Κωστής Γόντικας υπέστη κάταγμα στον καρπό και βγήκε αυτόματα νοκ-άουτ από την συνέχεια της προετοιμασίας, αφού θα απουσιάσει παραπάνω από ένα μήνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eurobasket

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για FIBA World Cup

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ