Ο Μπαρτζώκας ελπίζει για Ουόκαπ: «Άλλος στην κατάστασή του δεν θα έπαιζε, αλλά...»

Μία μέρα πριν το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ (14/3, 19:45), για την 29η αγωνιστική της EuroLeague. Και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ακόμα δεν ξέρει. Αν θα μπορεί να υπολογίζει στις πολύτιμες και ηγετικές υπηρεσίες του Τόμας Ουόκαπ ή όχι.

Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Αμερικανός. Με ελληνικό διαβατήριο. Θα μπορέσει να πιέσει τον αστράγαλό του, που όπως ο προπονητής του ενημέρωσε «είναι ακόμα πρησμένος και έχει ένα αιμάτωμα από το διάστρεμμα δευτέρου βαθμού που τον ταλαιπωρεί εδώ και τρεις εβδομάδες».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε πως «ελπίζουμε να παίξει» και αυτές οι ελπίδες του υπάρχουν λόγω της μαχητικότητα του Ουόκαπ, διότι όπως σημείωσε «αν ήταν άλλος στην κατάστασή του δεν θα έπαιζε. Αλλά ο Τόμας δεν σταματά να προσπαθεί». Ενώ σημείωσε πως σε παρόμοια κατάσταση είναι και ο τραυματισμός του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος.

Κι ενώ ο Ουόκαπ και ο Γκος θα κάνουν το παν για να εμφανιστούν την Πέμπτη (14/3) κόντρα στον Παναθηναϊκό. Έτοιμοι για να βοηθήσουν την ομάδα τους. Εκτός από αυτή την προσπάθεια θα μείνει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του, καθώς προέρχεται από χειρουργείο στο πόδι, που τον έχει θέσει εκτός δράσης από τον Ιανουάριο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ