Για την επιστροφή του Τζέιλεν Ράιλι, ο οποίος δεν έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό σήμερα, μίλησε μεταξύ άλλων ο Άρης Λυκογιάννης.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν για την 9η αγωνιστική της Basket League στο κλειστό της Πυλαίας.

Για την επιστροφή του Τζέιλεν Ράιλι, ο οποίος δεν έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό σήμερα, μίλησε μεταξύ άλλων ο Άρης Λυκογιάννης.
Αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη δυναμική παρουσία του, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη δίκαιη νίκη του και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε. Η παρουσία τους είναι πολύ σημαντική για εμάς. Το καλό μας ξεκίνημα στα πρώτα 5 λεπτά σε άμυνα και επίθεση δεν συνεχίστηκε γιατί η προσέγγιση μας στη συνέχεια πήγε περισσότερο επιθετικά και λιγότερο αμυντικά.

Για να είσαι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σκορ κόντρα σε μια ομάδα Ευρωλίγκας πρέπει να είσαι σκληρός στην άμυνα, με τον Ολυμπιακό να τιμωρεί το κάθε μας λάθος. Μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο κρατήσαμε κάπως χαμηλά τον αντίπαλο. Όταν δέχεσαι πάνω από 20 πόντους στα υπόλοιπα απέναντι σε τέτοια ομάδα δεν έχεις τύχη.

Τώρα θα προετοιμαστούμε για ακόμη ένα δύσκολο ματς με τη Μάλαγα που είναι υψηλού επιπέδου.

Ο Ράιλι την Τρίτη θα είναι 100%, ήταν έτοιμος και για σήμερα αλλά επιλέξαμε να του δώσουμε μια μέρα ακόμη ξεκούραση, γιατί δεν ήταν σε θέση να παίξει με ενεργά δυο ματς μεγάλης έντασης με Ολυμπιακό και Μάλαγα, χάνοντας πολλές προπονήσεις. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Αν δεν παίζαμε μεθαύριο θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής. Έγινε σωστή διαχείριση με τον Ράιλι, γιατί δεν έπαθε υποτροπή στον τραυματισμό που είχε, αποκόμισε έναν άλλον στο ματς με τον Προμηθέα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ