Στον έβδομο ουρανό πετούσε ο Γιάννης Καστρίτης, μετά από τον θρίαμβο του Άρη επί του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του ΟΠΑΠ Final Eight. Ο Έλληνας προπονητής αποθέωσε τους παίκτες του, αποθέωσε και τον Βασίλη Τολιόπουλο που έκρινε τον αγώνα, ήταν πραγματικά ευτυχισμένος από τη μάχη που έδωσε η ομάδα του όταν όλα έμοιαζαν να έχουν χαθεί. […]

Στον έβδομο ουρανό πετούσε ο Γιάννης Καστρίτης, μετά από τον θρίαμβο του Άρη επί του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του ΟΠΑΠ Final Eight. Ο Έλληνας προπονητής αποθέωσε τους παίκτες του, αποθέωσε και τον Βασίλη Τολιόπουλο που έκρινε τον αγώνα, ήταν πραγματικά ευτυχισμένος από τη μάχη που έδωσε η ομάδα του όταν όλα έμοιαζαν να έχουν χαθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης:

“Ο Τολιόπουλος ήταν λακωνικός κι αυτό δείχνει την ποιότητα των παιδιών που έχουμε και το πως αντιμετωπίζουμε την κάθε κατοχή. Νιώθω την ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλο παιχνίδι να συγχαρώ αυτά τα παιδιά. Πραγματικά δεν έχω λόγια, είναι λιοντάρια. Ό,τι κι αν γίνει. Να συνεχίσουμε έτσι, με υγεία, να απολαμβάνουμε την κάθε ημέρα, το κάθε παιχνίδι. Να βελτιωνόμαστε, να γινόμαστε καλύτεροι. Ό,τι κι αν γίνει, δεν θα αλλάξει ποτέ η γνώμη μου ότι είναι πραγματικά παλικάρια, δίνουν το 100%.

Ήταν το πέμπτο ματς σε λίγες ημέρες με μεγάλη ενεργειακή κατανάλωση. Δεν ξεκινήσαμε καλά, κάποιος θα μπορούσε να πει ότι είχαμε και έλλειψη κινήτρου σε αντίθεση με τον αντίπαλό μας, όμως και πάλι γυρίσαμε το κουμπί και τα παιδιά εδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν. Αν κοιτάξουμε τα στατιστικά, θα βρούμε πολλά παιχνίδια ότι βάσει αριθμών είναι περίεργο που τα εχουμε κερδίσει. Είμαστε μία οικογένεια, είμαστε αγαπημένοι, είμαστε και εγωιστές. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας, πολλά ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε και μας υποστήριξε. Να φρεσκαριστούμε, να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας.

Από την αρχή της χρονιάς έχουμε σταθερά δύο και τρεις τραυματίες. Μας έχουν λείψει όλα τα παιδιά. Μας έχει λείψει ο Γκάλινατ, όπως και όσοι έχουν λείψει στη σεζόν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα το σκεφτούμε ως δικαιολογία. Είναι τέτοια η ποιότητα των παιδιών που ο ένας για τον άλλο πάντα είναι εκεί.

Επειδή συζητήσαμε διάφορα με τον Τολιόπουλο στη διάρκεια του αγώνα, είναι ένας παίκτης για τα μεγάλα σουτ. Είναι σημαντικό να καταλαβαίνουν πότε είναι η στιγμή για να πάρουν τα μεγάλα σουτ. Λίγοι μπορούν να κάνουν αυτό που κάνει ο Βασίλης, ο Χάρελ, ο Γκάλινατ. Είμαστε ευλογημένοι επειδή έχουμε παιδιά που μπορούν να δώσουν τις λύσεις, τη στιγμή που πρέπει. Έχουμε το γκρουπ τωνανθρώπων που θα φέρουν την κατάσταση εκεί που θα πρέπει να χρειαζόμαστε ένα μεγάλο σουτ για να κερδίσουμε”.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ