Ιτούδης: «Βλέπετε να μην θέλω να είμαι στην Εθνική»;

“Για την συνολική εικόνα, νομίζω ότι θα συμφωνήσουμε ότι η ομάδα – δεδομένων των προβλημάτων της, ακόμα και της τελευταίας στιγμής χάνοντας τον πρώτο σκόρερ και ριμπάουντερ (Μήτογλου) που δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα αν και ήθελε, οι παίκτες το κάλυψαν με μεγάλη αυταπάρνηση. Κάποια στιγμή όμως θα βγει το πρόβλημα, όπως μας βγήκε. Σήμερα δεν μπορούσε ούτε ο Θανάσης.

Αυτό που μένει είναι η ενότητα. Η ομάδα έμεινε ενωμένη. Έχουν δημιουργηθεί πολύ καλές βάσεις και σχέσεις μεταξύ των αθλητών. Όλοι παίζουν για να αμυνθουν των χρωμάτων της Ελλάδας. Οι σχέσεις τους είναι πολύ δυνατές και μπορούν να βοηθήσουν να μην υπάρχει διαμάχη και τοξικότητα, όπως επιτάσσει ο αθλητισμός. Έχουν υψηλό επίπεδο στο να συνειδητοποιήσουν ότι όλοι οι αθλητές είναι υποκαθρέφτης του ελληνικού μπάσκετ.

Θεωρώ ότι μένουμε σε αυτό. Η προσπάθεια και η ενότητα ήταν δεδομένη. Προφανώς δεν ήρθαμε για να χάσουμε. Ακόμα και με την ατυχία μας προκριθήκαμε στο προολυμπιακό, ήμασταν μέσα για 3 δεκάλεπτα κόντρα στην Λιθουανία, αλλά ηττηθήκαμε επειδή ήταν καλύτερη από εμάς”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για FIBA World Cup

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ