Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στην Μπάγερν.

Δίχως Σλούκα απέναντι στην Μπάγερν ο Παναθηναϊκός! Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στην Μπάγερν.

Δίχως τον αρχηγό του θα αγωνιστεί το «τριφύλλι» στο παιχνίδι της Πέμπτης (12/10) απέναντι στους Βαυαρούς, με τον Σλούκα να υποβάλλεται σε μαγνητική και να έχει υποστεί ελαφριά θλάση στο υποκνημίδιο του αριστερού ποδιού (κάτω από τη γάμπα) και να προφυλάσσεται από το ιατρικό επιτελείο των «πράσινων» ενόψει της «διαβολοβδομάδας» στην Euroleague.

Ο Σλούκας επιθυμούσε να παίξει κόντρα στην Μπάγερν, παρότι νιώθει το πόδι του βαρύ, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να αποφασίζουν να δώσουν ανάσες στον κορυφαίο Έλληνα πλέι μέικερ μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια σε υψηλό τέμπο. Υπενθυμίζουμε πως από τα 4 επίσημα ματς, οι 2 αναμετρήσεις ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό σε Σούπερ Καπ και Euroleague.

Δίχως Σλούκα απέναντι στην Μπάγερν ο Παναθηναϊκός!

Στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι ο Σλούκας να είναι 100% έτοιμος στη «διαβολοβδομάδα» που έρχεται στην Euroleague και στο πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε (17/10, 20:15). Για αυτό ο αρχηγός του «τριφυλλιού» δεν θα αγωνιστεί ούτε κόντρα στο Περιστέρι για την Basket League, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται μέρα με τη μέρα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ