Ο Κώστας Σλούκας είναι το πρόσωπο του καλοκαιριού στην Ευρώπη λόγω της απόφασής του να μετακινηθεί από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό. Το ξέρει και ο ίδιος. Αλλά θέλει πλέον να κοιτάξει μπροστά.

Απάντησε σε Ολυμπιακό και Μπαρτζώκα ο Σλούκας…  –

Ο Κώστας Σλούκας είναι το πρόσωπο του καλοκαιριού στην Ευρώπη λόγω της απόφασής του να μετακινηθεί από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό. Το ξέρει και ο ίδιος. Αλλά θέλει πλέον να κοιτάξει μπροστά.

Ο διεθνής γκαρντ μίλησε στο επίσημο σάιτ της EuroLeague και αναφέρθηκε στην μετακίνησή του από το “κόκκινο” στο “πράσινο” στρατόπεδο, τονίζοντας ότι κρατάει στην καρδιά του τα συνολικά 10 χρόνια που πέρασε στον Ολυμπιακό αλλά πλέον έχει μία νέα πρόκληση μπροστά του. Παράλληλα, ανέφερε ότι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι και ο κόουτς Μπαρτζώκας ξέρουν γιατί αποχώρησε και πως ο ίδιος δεν επηρεάζεται από αυτά που γράφονται, ενώ πρόσθεσε ότι ο κόσμος του λέει πως του πάνε τα πράσινα.

Αναλυτικά ο Κώστας Σλουκας δήλωσε:
Για τα χρόνια που πέρασε στον Ολυμπιακό:

“Σέβομαι τα 10 χρόνια που πέρασα στον Ολυμπιακό. Πέτυχα σπουδαία πράγματα. Αλλά η ζωή είναι έτσι. Κρατάω αυτά τα 7 χρόνια στην καρδιά μου, πετύχαμε πράγματα, αλλά τώρα θέλω να πετύχω με τον Παναθηναϊκό”.

Για την περσινή σεζόν του στον Ολυμπιακό:

“Έβαλα ένα μικρό κομμάτι σε κάτι σημαντικό που πέτυχε ο Ολυμπιακός”.

Για τα highlight της καριέρας του:

Οι τρεις EuroLeague που έχω κατακτήσει – δύο με τον Ολυμπιακό και μία με την Φενέρμπαχτσε – είναι το highlight της καριέρας μου”.

Για την κριτική που του ασκείται από τον κόσμο για την απόφασή του να πάει από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό: “Η προτεραιότητά μου σε κάθε ομάδα μου είναι να δουλεύω σκληρά και να βελτιώνομαι, ακόμα και στα 33 μου. Θέλω να γίνω καλύτερος, να είμαι όσο καλύτερος μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ