Ο Γιάννης Κυριακόπουλος παραιτήθηκε από την προεδρία και παραχωρεί τις μετοχές του.

Την παραίτησή του από την προεδρία του Ιωνικού Νικαίας ανακοίνωσε ο Γιάννης Κυριακόπουλος, μέσω σχετικής ανακοίνωσης.

Ο ισχυρός άνδρας των «κυανόλευκων» παραιτήθηκε από τον προεδρικό θώκο εξαιτίας της καθυστέρησης καταβολής των χρημάτων από τον στοιχηματισμό από τη Γενική Γραμματία Αθλητισμού.

Όπως ανακοίνωσε: «Μετά από πολλή σκέψη και με μεγάλη μου λύπη βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι παραιτούμαι από τη διοίκηση της ομάδας και από τη θέση του προέδρου που κατέχω.

Ο βασικότερος λόγος της απόφασής μου είναι η αδικαιολόγητη καθυστέρηση καταβολής της πληρωμής που δικαιούται η ομάδα από την ΓΓΑ από τον στοιχηματισμό.

Η μη καταβολή έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού μεταξύ των ομάδων που αγωνίζονται για την παραμονή στην κατηγορία.

Απ’ όσο γνωρίζουμε οι έρευνες για το συγκεκριμένο ζήτημα έχουν ολοκληρωθεί από τη ΓΓΑ χωρίς να έχει προκύψει οιοσδήποτε στοιχείο για τον Ιωνικό και τον Κολοσσό.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό η αδικαιολόγητη μη καταβολή του συγκεκριμένου ποσού το οποίο ανέρχεται σε ποσοστό περίπου 45% του ετήσιου συνολικού μπάτζετ μιας ομάδας που παλεύει για την παραμονή σαν την δικιά μας δημιουργεί πέρα από τις συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού όπως αναφέραμε προηγούμενος και προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της ομάδας, που έχουν ως αποτέλεσμα την αγωνιστική πτώση της ομάδας και καθιστούν πάρα πολύ δύσκολη και την ενίσχυση αυτής!

Την ερχόμενη αγωνιστική παίζουμε τον πιο κρίσιμο αγώνα στην Πάτρα με τον Απόλλωνα Πατρών και ο νοών νοείτω.

Παρ’ όλο που έχω δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο, φοβάμαι ότι εάν συνεχίζω να χρηματοδοτώ μόνο με δικά μου χρήματα την ομάδα αργά ή γρήγορα θα δημιουργήσω πρόβλημα στις επιχειρήσεις μου!

Ενημερώνω προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι είμαι διατεθειμένος να συζητήσω την παραχώρηση του πλειοψηφικό πακέτου που κατέχω και πως εάν δε βρεθεί κάποιος θα χρηματοδοτήσω εγώ έως την ολοκλήρωση της χρονιάς προκειμένου να μην μείνει ημιτελής η προσπάθεια της ομάδας μας!

Γιάννης Κυριακόπουλος».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (28/2): Τι δείχνουν τα εξώφυλλα σήμερα;
Εφημερίδες

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (28/2): Τι δείχνουν τα εξώφυλλα σήμερα;