Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, που θέλουν τις ομάδες του Μπρούκλιν και της Φιλαδέλφεια να είναι σε συζητήσεις για την «τράμπα» των δύο παικτών. Ωστόσο ο μάνατζερ του Ίρβινγκ θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, απειλώντας λίγο – πολύ τους Νετς, τονίζοντας πως: «Αν ο Κάιρι δεν θέλει να φύγει από την ομάδα […]

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, που θέλουν τις ομάδες του Μπρούκλιν και της Φιλαδέλφεια να είναι σε συζητήσεις για την «τράμπα» των δύο παικτών.

Ωστόσο ο μάνατζερ του Ίρβινγκ θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, απειλώντας λίγο – πολύ τους Νετς, τονίζοντας πως: «Αν ο Κάιρι δεν θέλει να φύγει από την ομάδα και τον αναγκάσουν, τότε θα αποσυρθεί»!

Υπενθυμίζουμε πως ο Σίμονς είναι υπ’ ατμόν από τους Σίξερς. Με τον Αυστραλό φόργουορντ να έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση της ομάδας της Φιλαδέλφεια. Πως θέλει να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Πλέον με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να φανεί αν οι φήμες που κυκλοφορούν στην Αμερική ευσταθούν. Και φυσικά ποια θα είναι η απόφαση του Ίρβινγκ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ