Ο GM της Αναντολού Εφές μιλά για το μέλλον τον παικτών της ομάδας.

O GM της Αναντολού Εφές, Αλπέρ Γιλμάζ παραχώρησε συνέντευξη στο «beIN Sports». Ο τουρκικός παράγοντας αναφέρθηκε στο  μέλλον των Βασίλιε Μίτσιτς και Σέιν Λάρκιν στην τουρκική ομάδα.

Αναφορικά με την κρούση της Ρεάλ στον Λάρκιν, ο GM των πρωταθλητών Ευρώπης είπε: «Είδα το δημοσίευμα για τον Λάρκιν και το ίδιο βράδυ με κάλεσε ο μάνατζέρ του, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ισχύει. Μάλιστα, ο Σέιν από την πλευρά του ενοχλήθηκε και γι’ αυτό έβγαλε μία δημόσια δήλωση. Την επόμενη ημέρα, με κάλεσε ο τζένεραλ μάνατζερ της Ρεάλ και μου είπε ότι δεν έγινε κάποια συνάντηση και πως εάν γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον, τότε θα με ενημερώσει σχετικά».

Για τον Μίτσιτς και για τη φήμη του ΝΒΑ ο Γιλμάζ τόνισε: «Δεν είναι αλήθεια η φήμη που κυκλοφορεί ότι ο Μίτσιτς μας είπε ότι στο τέλος της σεζόν θα φύγει για το ΝΒΑ. Δεν χρειάζεται να μας πει κάτι τέτοιο. Το συμβόλαιό του έχει οψιόν για το ΝΒΑ. Εάν, λοιπόν, θέλει να πάει στο ΝΒΑ, τότε είναι καθαρά δική του επιλογή».

Για το αν είναι εφικτό η Αναντολού Εφές να κρατήσει και τους δύο υπογράμμισε : «Δεν έχουμε φτάσει ακόμη σε αυτό το σημείο. Όταν πάρουμε την απόφαση, θα κάνουμε και την ανάλογη προσφορά. Το σίγουρο είναι ότι όπου και να πάνε, θα είναι πολύ ακριβοί. Ελπίζω να επιλέξουν να μείνουν στην Τουρκία, καθώς είμαστε πολύ χαρούμενοι με εκείνους. Εάν θέλεις να κρατήσεις δύο από τους καλύτερους γκαρντ της Ευρώπης στην ομάδα σουτ, θα πρέπει να κάνεις κάποιες θυσίες. Δεν ξέρω εάν μπορούμε να ανταποκριθούμε στα οικονομικά τους δεδομένα ξανά. Είναι απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Εάν μου δώσουν το δικαίωμα αυτό, τότε ευχαρίστως θα τους συναντήσω».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τουρκία

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αναντολού Εφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ