Τι έγινε στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Αυλαία ρίχνει αυτήν την εβδομάδα η κανονική περίοδος του Eurocup. Τρεις αναμετρήσεις θα γίνουν την Τρίτη (05/04), στο πλαίσιο της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής.

Οι ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» έχουν ήδη βγει. Αυτά τα τελευταία ματς απλώς θα κρίνουν την τελική κατάταξη στους ομίλους.

Στην Προύσα, η Μπουντούσνοστ άλωσε το «Tofas Spor Salonu», 89-86 την Μπουρσασπόρ, με τον Τζάστιν Πέρι να βάζει 21π. και τον Τζάστιν Κομπς άλλους 21π. Ο Άντριου Άντριους με 26π. και έξι ριμπάουντ ξεχώρισε από το τουρκικό συγκρότημα.

Στο «Ekinox», επίσης είχαμε νίκη των φιλοξενουμένων. Η Βίρτους Μπολόνια πήρε το ροζ φύλλο με 90-68 επί της Μπουργκ χάρη στους 15π. και τα εφτά ριμπάουντ του Τζακάρ Σάμπσον. Ο Κάλβιν Χάρις με 12π. αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των Γάλλων.

Στο «Λα Φοντέτα», η Βαλένθια έκανε επίδειξη δύναμης με αντίπαλο την Ουλμ και τη συνέτριψε με 103-71. Ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς «σταμάτησε» στους 19π. και τα εφτά ριμπάουντ από τους παίκτες του Χοάν Πεναρόγια. Επίσης 19π. είχε ο Καρίμ Τζάλοου, από τους Γερμανούς.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eurocup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ