ΣΟΚ: Η ΑΕΚ θα παίξει κεκλεισμένων όλη την επόμενη σεζόν στο BCL!

Μια πολύ κρίσιμη ακρόαση, για το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας, έλαβε χώρα, καθώς ο αθλητικός δικαστής του BCL κάλεσε σε απολογία την ΑΕΚ, για όσα συνέβησαν την Μεγάλη Τετάρτη στο κλειστό των Λιοσίων.

Στη ακρόαση αυτή όλα τα σενάρια ήταν πιθανά, λαμβάνοντας υπόψιν το μέγεθος των επεισοδίων, αλλά και την ένταση που είχε δημιουργηθεί από τo Game 2 της σειράς στο κλειστό των Λιοσίων. Μάλιστα ο κίνδυνος να αποκλειστεί η Ένωση από την διοργάνωση της νέας σεζόν ήταν ορατός.

Παρ’ όλα αυτά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ο αθλητικός δικαστής του BCL επέβαλε στην ΑΕΚ τιμωρία της έδρας για όλη την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, κάτι που σημαίνει πως σε όλη τη διάρκεια της σεζόν 2023-24 η Ένωση θα παίζει χωρίς την παρουσία φιλάθλων της στο κλειστό των Λιοσίων. Παράλληλα, της επιβλήθηκε και πρόστιμο 50 χιλιάδων ευρώ.

Από την ΑΕΚ εξετάζεται παράλληλα και το ενδεχόμενο προσφυγής στο CAS κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή, ωστόσο αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Από την ΑΕΚ θεωρείαι πως υπάρχει συνπαιτιότητα της Χάπεολ Ιερουσαλήμ στα επεισόδια, καθώς και οι Ισραηλινοί έχουν μερίδιο ευθύνης σε όσα έλαβαν χώρα στο κλειστό των Λιοσίων.

Την ΑΕΚ εκπροσώπησε έγκριτος νομικός του αθλητικού χώρου, ο οποίος είχε αναλάβει επιτυχώς την επίλυση των 27 ban τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Basketball Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ