Η ομάδα της Ρόδου δια χειρός Καντέρ έκανε σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα κερδίζοντας την ομάδα του Λαυρίου με 77-62. Χρειάστηκαν τρεις αγωνιστικές για να χαμογελάσουν στην ομάδα του Κολοσσού και να δουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ο Κολοσσός σαφώς καλύτερος απέναντι στην πολύ χτυπημένη από τον κορονοιό ομάδα του Λαυρίου και με ένα […]

Η ομάδα της Ρόδου δια χειρός Καντέρ έκανε σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα κερδίζοντας την ομάδα του Λαυρίου με 77-62. Χρειάστηκαν τρεις αγωνιστικές για να χαμογελάσουν στην ομάδα του Κολοσσού και να δουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ο Κολοσσός σαφώς καλύτερος απέναντι στην πολύ χτυπημένη από τον κορονοιό ομάδα του Λαυρίου και με ένα εκπληκτικό Καντέρ με 23 πόντους (και 8 ριμπάουντ) και με άξιο συμπαραστάτη τον Άντριτς που πέτυχε 15 πόντους. Για το Λαύριο ξεχώρισε ο Ντέιβις με 15 πόντους. 

Για τις τρεις πρώτες περιόδους το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι, αλλά στην τέταρτη περίοδο που φάνηκε η έλλειψη δυνάμεων στους φιλοξενούμενους μπόρεσαν οι γηπεδούχοι να πάρουν την σημαντική αυτή νίκη.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Καντζούρης): Άρτις 10 (2/8 σουτ, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Άντριτς 15 (4/6 τρίποντα), Αρσενόπουλος, Καντέρ 23 (7/10 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 6/8 βολές, 8 ριμπάουντ), Τούμπα 4 (7 ριμπάουντ, 2 μπλοκ), Καμαριανός 3, Ξανθόπουλος 4 (7 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα), Λιάπης 2, Μπιλλής 3 (1), Ζάρας 4, Γκόινς 9 (1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ),

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ