Ο Ολυμπιακός  κέρδισε το Μαρούσι 93-87 έκανε το 3-0 στη σειρά και ουσιαστικά έχει πάρει την άνοδο για την Α1. Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά και το Μαρούσι ήταν ανταγωνιστικό σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έδειξε ότι είναι ομάδα που μπορεί την επόμενη χρονιά να τα καταφέρει. Από την […]

Ο Ολυμπιακός  κέρδισε το Μαρούσι 93-87 έκανε το 3-0 στη σειρά και ουσιαστικά έχει πάρει την άνοδο για την Α1.

Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά και το Μαρούσι ήταν ανταγωνιστικό σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έδειξε ότι είναι ομάδα που μπορεί την επόμενη χρονιά να τα καταφέρει. Από την άλλη ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλλημα.

Ανεβαίνει ή μένει εκεί που είναι;

 Το #mextitelous δεν έχει παρέλθει αφού ο Γιώργος Βασιλακόπουλος παραμένει με όποιο τρόπο μπορεί πρόεδρος της ΕΟΚ. Το ερώτημα λοιπόν είναι αν  ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα επιστρέψουν τον Ολυμπιακό στην Α1 ή θα το συνεχίσουν.

Από πολύ έγκυρες πληροφορίες οι Αγγελόπουλοι απορρίπτουν το σενάριο να ανεβεί η αναπτυξιακή ομάδα στην Α1, αλλά επίσης δεν έχουν δει ότι η κατάσταση έχει αλλάξει όσον αφορά τις ενστάσεις που είχαν και αποφάσισαν να πάρουν την ομάδα από την Α1.

Η απόφαση τους είναι ο Ολυμπιακός να μην επιστρέψει στην Α1, εκτός και έχουμε τρελές εξελίξεις που φέρουν τούμπα την υπάρχουσα κατάσταση, που κάτι τέτοιο μοιάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Μέχρι τέλους

Μέχρι τέλους λοιπόν είναι η απόφαση των Αγγελόπουλων…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ