Ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν “σκότωσε” τους Πέισερς “at the buzzer” με τρίποντο κι αυτό ήταν το πρώτο στην καριέρα του έξω από τα 7.25 μέτρα, μόλις δεύτερο συνολικά, αφού δεν είναι αυτό που λέμε “κατεξοχήν σουτέρ”. Σκόρερ ναι. Σουτέρ τριών πόντων όχι. Ο ΝτεΡόζαν έχει σχετικά καλό ποσοστό ευστοχίας έξω από τα 7.25 μέτρα, αλλά με […]

Ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν “σκότωσε” τους Πέισερς “at the buzzer” με τρίποντο κι αυτό ήταν το πρώτο στην καριέρα του έξω από τα 7.25 μέτρα, μόλις δεύτερο συνολικά, αφού δεν είναι αυτό που λέμε “κατεξοχήν σουτέρ”.

Σκόρερ ναι. Σουτέρ τριών πόντων όχι. Ο ΝτεΡόζαν έχει σχετικά καλό ποσοστό ευστοχίας έξω από τα 7.25 μέτρα, αλλά με μόλις 0,8 πετυχημένα ανά παιχνίδι. Σε μία εποχή που οι περισσότεροι παίκτες ζουν και πεθαίνουν από το τρίποντο- ακόμα κι οι σέντερ- ο ΝτεΡόζαν παραμένει ένας μεγάλος σκόρερ παλιάς κοπής, μετρώντας ως τώρα 26,8 πόντους!

Το λιγότερο που σκόραρε φέτος στην πρώτη του χρονιά με τους Μπουλς είναι 17 πόντοι, ενώ αυτοί τη στιγμή είναι πέμπτος στη λίστα με τους Ντουράντ, Κάρι, Γιάννη και Τρέι Γιανγκ να τον προσπερνούν.

Είναι, όμως, πρώτος σκόρερ στη λίγκα σε συνολικούς πόντους στην τέταρτη περίοδο αλλά και σε μέσο όρο! Αποτελεί έναν από τους πιο σοβαρούς λόγους που οι Μπουλς βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση της ανατολικής περιφέρειας μαζί με τους Νετς και τους δικαιώνει που το καλοκαίρι τον υπέγραψαν για να τον βάλουν δίπλα στον Ζακ ΛαΒιν και τον Νίκολα Βούτσεβιτς.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις πιο clutch στιγμές του ΝτεΡόζαν, ξεκινώντας από αυτήν στην τελευταία μέρα του 2021, με τρίποντο αφού σηκώθηκε… με το ένα πόδι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ