Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε έξω από τα δόντια για την νέα ήττα των Μπακς τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν άξιζε να κερδίσει ούτε σεβάστηκε το παιχνίδι. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Αν δεις όλη την εικόνα, δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Δεν παίξαμε καλά, δεν σεβαστήκαμε το παιχνίδι. Κατά διαστήματα παίξαμε δυνατά, αλλά δεν έπρεπε να βρεθούμε […]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε έξω από τα δόντια για την νέα ήττα των Μπακς τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν άξιζε να κερδίσει ούτε σεβάστηκε το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αν δεις όλη την εικόνα, δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Δεν παίξαμε καλά, δεν σεβαστήκαμε το παιχνίδι. Κατά διαστήματα παίξαμε δυνατά, αλλά δεν έπρεπε να βρεθούμε σε αυτή την κατάσταση. Δεν αποδώσαμε όπως μπορούσαμε και κάποιες φορές ο Θεός του μπάσκετ απονέμει δικαιοσύνη. Οι Μπουλς έπαιξαν καλύτερα από μας και άξιζαν περισσότερο τη νίκη. Δεν μπορούμε να εξαρτόμαστε κάθε φορά από το ταλέντο μας. Σήμερα δεν βάλαμε τους εαυτούς μας σε θέση να κερδίσουμε», ανέφερε.

Για το φάουλ που δεν έκαναν στην τελευταία άμυνα: «Θέλαμε να παίξουμε άμυνα. Ήμασταν στο +3, στη χειρότερη θα πηγαίναμε στην παράταση. Έχουμε δει πολλές περιπτώσεις ομάδες να κάνουν φάουλ για βολές και άλλες να αποφασίζουν να παίξουν άμυνα και να ζήσουν με το αποτέλεσμα. Οι Μπουλς εκτέλεσαν καλά την τελευταία επίθεση και ο Καρούσο έβαλε το τρίποντο. Οι προπονητές και οι ομάδες έχουν διαφορετικές φιλοσοφίες. Έχουμε δει τέτοιες επιλογές να χάνουν πρωτάθλημα ή να κερδίζουν παιχνίδια. Ποτέ δεν ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ