Τελειώνει άμεσα με 2 παίκτες η ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν. Δύο περιπτώσεις που αποτελούν εγγύηση στην φετινή ποιότητα που ζητάει ο Στέφανος Δέδας. Η πρώτη είναι αυτή του Κίνο Κολόμ ο οποίος εει υπογράψει ήδη μονοετές συμβόλαιο με την Ένωση. Ο 32χρονος διεθνής πλέι μέικερ έρχεται στην ΑΕΚ μετά από μία σεζόν στον Ερυθρό […]

Τελειώνει άμεσα με 2 παίκτες η ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν. Δύο περιπτώσεις που αποτελούν εγγύηση στην φετινή ποιότητα που ζητάει ο Στέφανος Δέδας.

Η πρώτη είναι αυτή του Κίνο Κολόμ ο οποίος εει υπογράψει ήδη μονοετές συμβόλαιο με την Ένωση.

Ο 32χρονος διεθνής πλέι μέικερ έρχεται στην ΑΕΚ μετά από μία σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα και έπειτα στη Μπασκόνια.

Τι θα ήταν όμως ένα ελκυστικό πλάνο χωρίς κάποιες ποιοτικές προσθήκες;
Ο λόγος για τον Μάνι Χάρις ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ΑΕΚ με την οποία το 2018 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος. Αλλά και το BCL.

Ολα δείχνουν πως ο Αμερικανός θα είναι ένας από τους έξι ξένους της ομάδας.

Έτσι, με τις προσθήκες των Κολόμ και Χάρις, η εξάδα των ξένων θα συμπληρώνεται από τους Γκρίφιν, Βαουλέτ, Γέλοβατς και Ανγκόλα οι οποίοι έχουν επίσης συμφωνήσει.

Τέλος, μία έντονη φημολογία υπάρχει τελευταία για έναν ακόμη που θέλει πολύ να επιστρέψει. Έναν γνώριμο των ελληνκών γηπέδων!

Κοντά στην επιστροφή του στην Ελλάδα βρίσκεται ο Γιώργος Μπόγρης. Που πρόσφατα ολοκλήρωσε την δεύτερη θητεία του στην Τενερίφη και συνολικά 5η του σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ο πολύπειρος σέντερ έδωσε με δηλώσεις προβάδισμα στο ενδεχόμενο του επαναπατρισμού και μάλιστα φωτογράφισε ως επόμενη ομάδα του την ΑΕΚ, η οποία προσπαθεί εδώ και αρκετές ημέρες να τον πείσει να φορέσει την φανέλα της.

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ