Οι «πράσινοι» θα έχουν και δεύτερη ευκαιρία για τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ.

Ο Εθνικός Πειραιά μπορεί να μην πήρε ούτε βαθμό στη δεύτερη φάση του της Α1 Πόλο Ανδρών, όμως εμφάνισε το καλό του πρόσωπο στην πιο καθοριστική στιγμή του πρωταθλήματος -για αυτόν- και ψυχωμένος πέτυχε τον στόχο της συμμετοχής στα πλέι οφ.

Οι «κυανόλευκοι» νίκησαν με 6-4 τον Παναθηναϊκό στον πρώτο αγώνα των πλέι ιν, στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, και εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο «πάνω διάζωμα» της τελικής φάσης.

Ο Εθνικός του Φάνη Κουντουδιού μπαίνει ως 7ος στα πλέι οφ και θα αγωνιστεί στην πρώτη φάση τους με μειονέκτημα έδρας κόντρα στον ΝΟ Βουλιαγμένης.

Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του θα πρέπει να αντιμετωπίσει, πλέον, τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον ΑΝΟ Γλυφαδας και τον Υδραϊκό για την 8η θέση στα πλέι οφ.

Σε ένα δυνατό ματς με κλειστές άμυνες, ο Εθνικός, με κορυφαίο τον τερματοφύλακά του Ιάσονα Γρηγοριάδη, που έπιασε δύο πέναλτι και πρώτο σκόρερ τον Κωνσταντίνο Μαθιόπουλο (3 γκολ), πήρε ένα απροβάδισμα με 2 γκολ μέχρι και το 5-3.

Ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 5-4, αλλά ο Μαθιόπουλος πέτυχε το τελικό 6-4, 2 λεπτά πριν από τη λήξη.

Οκτάλεπτα: 0-0, 1-2, 2-1, 1-3.

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης 1, Κανδανολέων, Χωματάς, Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Σιαμάς Π., Αλβέρτης, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ. 1, Ζερβουδάκης.

Εθνικός Πειραιά (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος, Ιωάννου, Τεσάνοβιτς 1, Μπέτο, Θοεδόσης – Παπαλουκάς 1, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλλας, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος 3, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος, Ζωγράφος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πόλο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ