Οι Θεσσαλονικείς θα διεκδικήσουν την πέμπτη θέση κόντρα στο Περιστέρι.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την 5η προνομιούχο θέση της Α1 Πόλο Ανδρών και την ευρωπαϊκή του έξοδο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο «Δικέφαλος» υπερίσχυσε του Εθνικού Πειραιά στη σειρά των μεταξύ τους αγώνων για τις θέσεις 5η-8η, πετυχαίνοντας το 2-1 στις νίκες, καθώς επιβλήθηκε με 17-12 του αντιπάλου του στον τρίτο αγώνα που έγινε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Με ένα ξέσπασμα στο τρίτο και στο τέταρτο οκτάλεπτο, που έκανε τη διαφορά, με πλουραλισμό στην επίθεση και κορυφαίο σκόρερ τον Τζέσε Κούπμαν (5 γκολ), οι Θεσσαλονικείς κυριάρχησαν και έφθασαν στην πολύτιμη νίκη με το τελικό 17-12.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει, με μειονέκτημα έδρας, τον ΓΣ Περιστερίου, στη σειρά των αγώνων για τις θέσεις 5η-6η.

Οκτάλεπτα: 3-2, 4-2, 4-2, 6-6.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος 2, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Λασκαρίδης 2, Κεχαλάρης 3, Μιλάρντοβιτς 2, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 5, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Σάλεχ 2, Καραντζάς.

Εθνικός Πειραιά (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος, Τεσάνοβιτς 3, Μπέτο, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 2, Παπαδόγκωνας, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος 1, Μαθιόπουλος 3, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος 3, Ζωγράφος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πόλο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ