Κυριάρχησε του Ανόβερο στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά.

Τεράστια ευρωπαϊκή νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά, που τον εδραιώνει και πάλι στην ελίτ του ευρωπαϊκού πόλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς επιβλήθηκαν με 15-8 επί του Ανόβερου, για την 11η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LEN Champions League, έφθασαν στους 25 βαθμούς στη βαθμολογία του Α’ Ομίλου και σφράγισαν και μαθηματικά την πρόκριση στo Φάιναλ 8 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, εκεί όπου επιστρέφουν μετά την απουσία της περσινής σεζόν.

Το πειραϊκό συγκρότημα θα επιδιώξει, πλέον, να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία του ομίλου, ακόμα και στη 2η ή και στην 1η θέση (περιμένει και την εξέλιξη των άλλων αγώνων), για να έχει λιγότερο ισχυρό αντίπαλο στον προημιτελικό στο Βελιγράδι.

Απόλυτος κυρίαρχος ήταν ο Ολυμπιακός στον συγκεκριμένο αγώνα και η διαφορά δυναμικότητας με τη γερμανική ομάδα -ουραγό στη βαθμολογία του ομίλου- ήταν ολοφάνερη.

Με βασικό όπλο την άμυνα και όντας σαρωτικός στην επίθεση, κατάφερε σε λιγότερο από πέντε λεπτά να προηγηθεί με 5-0, ενώ διατήρησε τη διαφορά (5-1, 6-1, 6-2) αν και είχε κακό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω (0/5), στο πρώτο ημίχρονο, καθώς λύσεις στην κόντρα και από περιφέρεια.

Η κυριαρχία της ελληνικής ομάδας συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου βελτίωσε και τον παραπάνω, μέχρι το φινάλε και το τελικό 15-8.

Οκτάλεπτα: 5-1, 1-1, 4-2, 5-4.

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας 1, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης 3, Μπούσλιε, Μουρίκης, Φιλίποβιτς, Δήμου 1, Παπαναστασίου 2, Ζερδεβάς.

Ανόβερο (Κάρστεν Σιχάφερ): Γκετζ, Κόρουσιτς, Σίπερ 1, Φρόριχ, Σουέτζε 2, Χουλσόφ, Λότζινα 1, Μάτσαν, Κούμπιτς, Γκάνσεν, Μπένιτς 1, Μπάσιτς 3, Μπεκ.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πόλο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ