Ο Ολυμπιακός στο Πόλο δημιουργεί μία Dream Team. Αφού απέκτησε τον καλύτερο παίκτη στο κόσμο, τον Φίλιπ Φιλίποβιτς, σειρά πήρε το νέο μεγάλο αστέρι στο παγκόσμιο Πόλο που ακούει στο όνομα Τζούρο Ράντοβιτς. Για όποιον δεν γνωρίζει από ονόματα ας το πάμε σε Ποδοσφαιρική ορολογία. Ο 1ος είναι σαν να φέρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην […]

Ο Ολυμπιακός στο Πόλο δημιουργεί μία Dream Team. Αφού απέκτησε τον καλύτερο παίκτη στο κόσμο, τον Φίλιπ Φιλίποβιτς, σειρά πήρε το νέο μεγάλο αστέρι στο παγκόσμιο Πόλο που ακούει στο όνομα Τζούρο Ράντοβιτς. Για όποιον δεν γνωρίζει από ονόματα ας το πάμε σε Ποδοσφαιρική ορολογία. Ο 1ος είναι σαν να φέρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ελλάδα και ο 2ος είναι σαν να φέρει τον Εμπαπέ.

Δείτε την ανακοίνωση όπως την έβγαλε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Τζούρο Ράντοβιτς. Ο διεθνής Μαυροβούνιος αθλητής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας και θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας πόλο Ανδρών από τη νέα σεζόν.

Ο ταλαντούχος αριστερόχειρας είναι γεννημένος στις 20 Φεβρουαρίου 1999 και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου Γιαντράν Χέρτεγκ Νόβι, με την οποία κατέκτησε 7 διαδοχικά νταμπλ.

Με την Εθνική Μαυροβουνίου έχει κατακτήσει ένα χρυσό μετάλλιο στο World League το 2018 και ένα χάλκινο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2020 στη Βουδαπέστη. Το 2017 ανακηρύχθηκε καλύτερος νέος αθλητής στο Μαυροβούνιο και το 2019 καλύτερος νέος αθλητής της Αδριατικής Λίγκας

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πόλο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ