Δεύτερη ήττα για την Εθνική μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Οτοπένι.

Το «καταραμένο», όπως αποδεικνύεται, δεύτερο οκτάλεπτο (αφού αυτό ήταν κακό και στην πρεμιέρα) στοίχισε στην Εθνική Ελλάδας Νέων Ανδρών στον δεύτερο αγώνα της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο Κ20 του Οτοπένι.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, που είχε πρόβλημα και στο τελευταίο δίλεπτο όπου έγινε επίσης η… ζημιά με δυο βιαστικές επιλογές και ισάριθμα απανωτά γκολ των αντιπάλων, ηττήθηκε με 14-12 από την αντίστοιχη της Σερβίας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της διοργάνωσης επί ρουμανικού εδάφους.

Οι διεθνείς μας πλήρωσαν τα λάθη τους, κυρίως στη δεύτερη περίοδο, καθώς είχαν προηγηθεί με 5-3 και βρέθηκαν να χάνουν στο ημίχρονο, ενώ θα μπορούσαν να διαχειριστούν καλύτερα το ματς από τη στιγμή που ισοφάρισαν σε 12-12.

Η «γαλανόλευκη» με δύο ήττες πλέον στον Β’ Όμιλο βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και περιμένει το άλλο ματς, της Ουγγαρίας με τις ΗΠΑ, για τη 2η αγωνιστική.

Ωστόσο, δεν μπορεί πλέον να βρεθεί στις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις του ομίλου, που οδηγούν απευθείας στα προημιτελικά.

Έτσι θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα (12/06, 19.30) την Ουγγαρία, στον τρίτο και τελευταίο αγώνα στον όμιλο, αναζητώντας στη συνέχεια την πρόκριση στους «8» από χιαστί αγώνα, κόντρα σε ομάδα από τα γκρουπ κατώτερης δυναμικότητας.

MVP του αγώνα, παρά την ήττα της Εθνικής μας, αναδείχθηκε ο Νίκος Γκίλλας που πέτυχε έξι γκολ!

Οκτάλεπτα: 5-3, 1-4, 5-4, 1-3.

Ελλάδα (Ηλίας Μαχαίρας): Καρακούρος, Μπουζαλάς, Κανδανολέων, Γεωργαράς, Λασκαρίδης 1, Καστρινάκης 2, Γκίλλας 6, Μπιτσάκος Ανδ., Μπιτσάκος Χρ. 1, Πούρος 1, Σπάχιτς 1, Σιαμάς Χρ., Ηλιόπουλος.

Σερβία (Μίλος Κορίλογια): Παΐκοβιτς, Μάρας, Ντιμιτρίεβιτς 2, Γκλάντοβιτς 2, Κόγιτς 3, Γκαβρίλοβιτς 1, Μπόζοβιτς, Ουρόσεβιτς 1, Μαρτίνοβιτς 3, Μπρεσκάνσκι 1, Γιαούκοβιτς, Κοβάτσεβιτς 1, Βιρίγεβιτς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πόλο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ