Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς τα σάρωσε όλα το 2021. Ο παίκτης του Ολυμπιακού κατέκτησε το βραβείο του κορυφαίου πολίστα για το 2021. Ο Σέρβος πολίστας, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική του, πήρε δίκαια το βραβείο του καλύτερου. Ο 34χρονος δεν κατακτάει πρώτη φορά το συγκεκριμένο βραβείο. Ο Φιλίποβιτς αναδείχθηκε κορυφαίος για τρίτη φορά […]

Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς τα σάρωσε όλα το 2021. Ο παίκτης του Ολυμπιακού κατέκτησε το βραβείο του κορυφαίου πολίστα για το 2021. Ο Σέρβος πολίστας, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική του, πήρε δίκαια το βραβείο του καλύτερου.

Ο 34χρονος δεν κατακτάει πρώτη φορά το συγκεκριμένο βραβείο. Ο Φιλίποβιτς αναδείχθηκε κορυφαίος για τρίτη φορά στην καριέρα του. Από το καλοκαίρι ο Σέρβος σούπερ σταρ αγωνίζεται με το σκουφάκι του Ολυμπιακού, όπου ήδη έχει κάνει τη διαφορά.

Ο έμπειρος αθλητής δήλωσε σχετικά: «Απόψε, είμαι εδώ χάρη στους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου που κατάφεραν μας οδηγήσουν σε όλες τις επιτυχίες. Δεν θα ήταν δυνατό χωρίς αυτούς, καθώς και χωρίς τη στήριξη της οικογένειάς μου, στην οποία είμαι τρομερά ευγνώμων. Αυτό είναι για εσάς».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πόλο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ