Στο τελευταίο οκτάλεπτο το παιχνίδι είχε γίνει ροντέο. Οι ομάδες έκαναν αρκετές βιαστικές επιθέσεις και είδαμε αρκετά λάθη.

Πολύ μεγάλη επιτυχία για την Εθνική ομάδα νεανίδων στο πόλο που κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η Εθνική μας ομάδα μετά την τεράστια νίκη κόντρα στις ΗΠΑ πήρε την πρώτη θέση του ομίλου και έτσι πέρασε απευθείας στην φάση των “8”. Στην συνέχεια την Παρασκευή (5/8) με αντίπαλο την Νέα Ζηλανδία επιβλήθηκε με άνεση 23-9  και πήρε την πρόκριση στους “4”. Εκεί η ομάδα της Ευτυχίας Καραγιάννη αγωνίστηκε με την Ουγγαρία, και πέρασε στον τελικό της Κυριακής (7/8).

ΕΛΛΑΔΑ (Ευτυχία Καραγιάννη):  Καραγιάννη, Σάντα, Καλογεροπούλου, Σιούτη,  Ευφρ.Τσιμάρα, Χαλδαίου, Τορνάρου, Κουρέτα, Ανδρεάδη, Τριχά, Λασκαρίδου, Καραμπέτσου, Κωνσταντοπούλου.

Στο πρώτο οκτάλεπτο η Ελληνίδες μπήκαν λίγο μουδιασμένες και η ομάδα τυων ΗΠΑ πήρε το προβάδισμα με  2-5.

Μετά η Ελληνική ομάδα έβγαλε αντίδραση βρήκε το γνωστό καλό της πρόσωπο και κατάφερε να κάνει την μεγάλη επιστροφή και να μπει για τα καλά στην διεκδίκηση του χρυσού μεταλλίου. Το δεύτερο οκτάλεπτο βρήκε τις ομάδες ισόπαλες 6-6. Απίστευτα πράγματα από τις Ελληνίδες παίχτριες.

Καταιγιστική η Ελλάδα ειδικά στα τελευταία δύο λεπτά. Μηδένισε το προβάδισμα των ΗΠΑ παίζοντας εξαιρετικό πόλο σε άμυνα και επίθεση και έφερε τον μεγάλο τελικά στα ίσα.

Στο τρίτο οκτάλεπτο οι ομάδες πολύ κοντά στο σκορ με τις Αμερικανίδες να παίρνουν το προβάδισμα και οι Ελληνίδες να βρίσκουν την ισοφάριση. Τελικά στην λήξη του η ομάδα των ΗΠΑ πήρε το προβάδισμα με 8-7 και η Ελλάδα έχασε πέναλτι στην τελευταία φάση.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο το παιχνίδι είχε γίνει ροντέο. Οι ομάδες έκαναν αρκετές βιαστικές επιθέσεις και είδαμε αρκετά λάθη. Τελικά στις λεπτομέρεις η Αμερική κέρδισε με 10-8.

Έτσι και αλλιώς και το ασημένιο μετάλλιο ήταν μια μεγάλη επιτυχία.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πόλο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ