Για τις θέσεις 5-8 θα αγωνιστούν στο Βελιγράδι οι «ερυθρόλευκοι».

Με σοκαριστικό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω (μόλις 3/17) ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από την οικοδέσποινα Νόβι Μπέογκραντ με 13-11 στον δεύτερο προημιτελικό του Final-8 του LEN Champions League στο Βελιγράδι και αποκλείστηκε από τους ημιτελικούς, με το όνειρο για την κατάκτηση της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής κούπας να σβήνει νωρίς.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς θα αγωνιστούν, πλέον, απέναντι στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ για τις θέσεις 5-8 (Πέμπτη 01/06, 16.30).

Αντίθετα, η ομάδα του Άγγελου Βλαχόπουλου (αρχηγός της) μπήκε στην τετράδα και θα παίξει στον ημιτελικό κόντρα στην ισπανική Μπαρτσελονέτα (Πέμπτη 01/06, 19.30) με στόχο να προκριθεί στον τελικό και να πάρει αυτό που έχασε πέρυσι στις λεπτομέρειες.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε μέσα από το πρέσινγκ του να βρει τρόπους να δυσκολέψει τους γηπεδούχους, όμως εκείνοι κατάφεραν να περάσουν την μπάλα στον φουνταριστό και να πάρουν αποβολές που τις περισσότερες εκμεταλλεύτηκαν, με κορυφαίο τον Γρανάδος (5 γκολ).

Ο Ολυμπιακός, που κέρδισε τις περισσότερες αποβολές, δεν μπόρεσε να τις εκμεταλλευτεί και υπέκυψε.

Οι Σέρβοι προηγήθηκαν στην πρώτη περίοδο με σκορ 4-2 και στη συνέχεια 5-3 και 6-4.

Οι Πειραιώτες ισοφάρισαν 6-6 στο ημίχρονο, με τον Φουντούλη, αλλά στο δεύτερο μέρος οι Ισπανοί δεν έχασαν ποτέ το προβάδισμα, προηγήθηκαν και με 10-7 και 12-9 και έφθασαν στο τελικό 13-11.

Οκτάλεπτα: 4-2, 2-4, 3-1, 4-4.

Νόβι Μπέογκραντ (Ζίφκο Γκότσιτς): Φιλίποβιτς, Ράσοβιτς, Μαρτίνοβιτς, Γρανάδος 5, Βούτσινιτς 1, Πιέτλοβιτς 1, Ντράσοβιτς 2, Γιάκσιτς, Πέρκοβιτς 1, Βλαχόπουλος 2, Σκουμπάκης, Ράσοβιτς 1, Φερνάντες.

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας, Βάμος 3, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Φιλίποβιτς 3, Δήμου, Παπαναστασίου 3, Ζερδεβάς.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:





Απίστευτο αυτογκόλ από τον Μπίγιατς:




Απίθανο γκολ του Φουντούλη στο φινάλε του οκτάλεπτου:




Ο Βλαχόπουλος “πληγώνει” με δύο γκολ τους Ερυθρόλευκους:

Στον πρώτο προημιτελικό:

Μπαρτσελονέτα – Γιουγκ Ντουμπρόβνικ 11-9

Οκτάλεπτα: 1-1, 4-4, 4-2, 2-2.

Μπαρτσελονέτα (Έλβις Φάτοβιτς): Αγκίρε, Φαμέρα, Μάτκοβιτς, Μουναρίθ 2, Ντε Τόρο 1, Λαρούμπε, Παβιγιάρντ 3, Φερνάντεζ, Ταχούλ, Περόνε 2, Μπιελ 3, Μπούστος, Πόρτερ.

Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Βιέκοσλβ Κόμπετσακ): Πόπαντιτς, Μπουρντιέλεζ, Μοζάρα 1, Ζβόνο 1, Γιόκοβιτς 2, Βουκόγιεβιτς, Μπίγιακα 1, Λάζιτς, Πρκότσα, Κάκαρης 1, Γκργκούγιεβιτς, Ζούβελα 3, Γιούρισιτς.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:





Κέρδισε την αποβολή, πέτυχε και το γκολ ο Κάκαρης:




Τρία χαμένα πέναλτι στο πρώτο οκτάλεπτο:



Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πόλο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ