Τι άλλο έγινε στα φετινά πλέι οφ της Α1 Πόλο Ανδρών.

Φορτσάτος μπήκε και στη σειρά των ημιτελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Ανδρών ο Ολυμπιακός και πήρε άνετα την πρώτη νίκη στον Πειραιά, με 16-7 επί του Πανιωνίου, παρά την απουσία του Χριστόδουλου Κολόμβου και του Φίλιπ Φιλίποβιτς.

Ο δεύτερος αγώνας είναι την μεθεπόμενη Τρίτη (02/05) στη Νέα Σμύρνη και η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις δύο νίκες.

Με ένα εκρηκτικό ξεκίνημα που της εξασφάλισε από νωρίς ένα αδιαμφισβήτητο προβάδισμα, η ομάδα του Ίγκορ Μιλάνοβιτς έδειξε το καλύτερό της πρόσωπο στην άμυνα (ενώ πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Τάκης Δήμου με 4 γκολ), περιορίζοντας τις επιθετικές επιλογές του Πανιώνιου και φτάνοντας στο 5-1 του 1ου οκταλέπτου και αντίστοιχα το 9-2 του ημιχρόνου.

Σε εντατικούς ρυθμούς κινήθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» και στο τρίτο οκτάλεπτο, διεύρυναν σε 13-4, και χαλάρωσαν στο τελευταίο (επιμέρους 3-3) για να διαμορφωθεί το τελικό 16-7.

Την Τετάρτη (26/04), οι πρωταθλητές φιλοξενούν τη Γιαντράν Σπλιτ, για τη 12η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LEN Champions League.

Οκτάλεπτα: 5-1, 4-1, 4-2, 3-3.

Oλυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου Τ. 4, Βάμος 1, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 2, Γούβης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γραμματικός 1, Παπαναστασίου 3, Δαμίγος, Γκίλλας 2, Λιαντζίρης.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς 1, Γκιουβέτσης, Μπιτάντζε 1, Καλαϊτζής 1, Γεωργακόπουλος, Παπάκος, Γούνας 2, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου, Λοράντος, Κανελλόπουλος.

Στους υπόλοιπους αγώνες σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Θέσεις 1-4
Βουλιαγμένη-Απόλλων Σμύρνης 8-9

Θέσεις 5-8
ΠΑΟΚ-Εθνικός 10-9
Περιστέρι-Παναθηναϊκός 11-7

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πόλο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πανιώνιος

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ