Προς παραίτηση οδηγείται ο πρόεδρός της, Γιώργος Καραμπέτσος.

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση βρίσκεται η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, η οποία ασφυκτιά οικονομικά λόγω χρεών.

Η ΕΟΠΕ όφειλε περισσότερα από 200.000 ευρώ σε εταιρία σεκιούριτι για τη φύλαξη του κλειστού της Παιανίας, που όμως δεν χρησιμοποιεί πλέον.

Η πληρωμή γινόταν αρχικά με κρατικό χρήμα, μέσω εκείνης. Όταν, όμως, το ελληνικό δημόσιο σταμάτησε να πληρώνει το χρέος συσσωρεύτηκε, με αποτέλεσμα μαζί με τους τόκους να φθάσει τα 300.000 ευρώ.

Η εταιρία κατέφυγε στα δικαστήρια και δικαιώθηκε. Οι λογαριασμοί της ΕΟΠΕ πάγωσαν και ο πρόεδρός της, Γιώργος Καραμπέτσος, βρίσκεται πλέον με δεμένα χέρια.

Κάλεσε, δε, έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο αναμένεται να υποβάλει την παραίτησή του.

Η ελληνική ομοσπονδία, άλλωστε, έχει πολλά οικονομικά προβλήματα. Το χρέος της είχε φθάσει μέχρι και τα επτά εκατομμύρια ευρώ. Τώρα, βρίσκεται περίπου στο ένα εκατομμύριο ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των 300.000 ευρώ που έχει βρεθεί να χρωστάει στην εν λόγω εταιρία.

Η εξέλιξη δημιουργεί πολλά προβλήματα στο ελληνικό βόλεϊ και κυρίως στις Εθνικές σάλας και άμμου. Εξάλλου, δεν μπορεί να γίνει χρηματοδότηση για την προετοιμασία των ομάδων, που έχουν διεθνείς διοργανώσεις μπροστά τους, όπως είναι τα προκριματικά στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Βόλεϊ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ