Μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό δίδυμο στο «Beach Pro Tour Ios Futures 2023» της FIVB.

Τέσσερα χρόνια μετά το χρυσό των Μαναβή/Τσοπούλου του 2019 στην Ίο, η «γαλανόλευκη» κυμάτισε ξανά στον ιστό του «Beach Pro Tour Ios Futures 2023», για το χάλκινο μετάλλιο των Παπαδημητρίου/Ιωαννίδη, που χάρισαν στα ελληνικό μπιτς βόλεϊ τη μεγαλύτερη επιτυχία του σε διοργάνωση της παγκόσμιας ομοσπονδίας (FIVB) σε επίπεδο Ανδρών.

Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου και ο συμπαίκτης του Παναγιώτης Ιωαννίδης έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τις φετινές πολύ καλές εμφανίσεις στα γήπεδα του Μυλοπότα, καθώς στο ματς για την 3η θέση, επικράτησαν σε 59’ με 2-1 (21-18, 14-21, 15-13 ) σετ των Αργεντίνων πρωταθλητών Αμίεβα/Αβέιρο.

«Δεν ξέρω αν είναι ή όχι το πρώτο μετάλλιο, επειδή έχουν και οι Κοτσιλιάνος/Ζουπάνης πολλές επιτυχίες παλιότερα, αλλά είναι απίστευτο ότι καταφέραμε σε αυτό το τουρνουά να πάρουμε αυτό το μετάλλιο», δήλωσε ο Παπαδημητρίου.

Όπως πρόσθεσε: «Παίξαμε φανταστικά με όσες δυνάμεις είχαμε στον μικρό τελικό για να φτάσουμε σε αυτή την επιτυχία.

Δεν είχαμε πολύ χρόνο να ξεκουραστούμε, σκεφτήκαμε ότι είναι πολύ σημαντικό για εμάς, για τη χώρα για τα παιδιά (σ.σ. αθλητές και αθλήτριες) που έμειναν εδώ να μας υποστηρίξουν με τα χειροκροτήματα και τις φωνές τους.

Η Αργεντινή ξεκίνησε το παιχνίδι σημαδεύοντας εμένα στο σερβίς, μετά “γύρισαν” το σερβίς τους στον Παναγιώτη, κρατήσαμε και ήμασταν ήρεμοι.

Ξέρουμε να διαχειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις και δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα σε αυτό το τουρνουά.

Παίξαμε καλά, ήμασταν και λίγο τυχεροί στο τέλος και είμαι πολύ χαρούμενος που φέραμε ένα μετάλλιο στη χώρα μας, κάτι που έχει χρόνια να γίνει σε επίπεδο Ανδρών».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Βόλεϊ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ