Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο 30χρονος λίμπερο.

Κάτοικος Θεσσαλονίκης θα παραμείνει, για τέταρτη διαδοχική χρονιά, ο Μενέλαος Κοκκινάκης μετά την επέκταση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

Ο 30χρονος λίμπερο ανανέωσε για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιό του και όπως δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν, και αυτό λέει πολλά!

Συνεχίζω σε μια ομάδα η οποία προσπαθεί να βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο κι αυτό δημιουργεί προσδοκίες αθλητικές, οι οποίες είναι όμορφες για έναν αθλητή.

Θα είμαι ξανά εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο, με μεγάλο στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία και τους τίτλους.

Θα δουλέψουμε για να μπορέσουμε να παίξουμε ένα όμορφο και ευχάριστο βόλεϊ, το οποίο ο κόσμος θα χαίρεται να βλέπει».

Η ανακοίνωση: «Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ Ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Μενέλαο Κοκκινάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο κορυφαίος Έλληνας λίμπερο παραμένει στα ασπρόμαυρα για τέταρτη σερί χρονιά, έχοντας στην συλλογή του και την περσινή περήφανη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Όπως τη σεζόν 2021-22, έτσι και τη σεζόν 2022-23 συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία επτάδα της Volley League Ανδρών, συμβάλλοντας στην πορεία του ΠΑΟΚ, τόσο με τα αγωνιστικά του προσόντα όσο και με την προσωπικότητά του».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Βόλεϊ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)
Μπάσκετ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)