Ο πρώην αθλητής του UFC, Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ ουσιαστικά ξεκαθαρίζει με τον τρόπο του, για ενδεχόμενη επιστροφή στα ρινγκ. Τελευταίος του αγώνας ήταν η νίκη επί του Τζάστιν Γκέτσι, με τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ να ανακοινώνει με περίσσια συγκίνηση την αποχώρησή του. Ο ίδιος είπε «αντίο» στα μαχητικά αθλήματα και το UFC. Φυσικά, ο Χαμπίμπ είχε κάνει […]

Ο πρώην αθλητής του UFC, Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ ουσιαστικά ξεκαθαρίζει με τον τρόπο του, για ενδεχόμενη επιστροφή στα ρινγκ.

Τελευταίος του αγώνας ήταν η νίκη επί του Τζάστιν Γκέτσι, με τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ να ανακοινώνει με περίσσια συγκίνηση την αποχώρησή του.

Ο ίδιος είπε «αντίο» στα μαχητικά αθλήματα και το UFC.

Φυσικά, ο Χαμπίμπ είχε κάνει λόγο για μία υπόσχεση, την οποία είχε δώσει στην μητέρα του. Η μητέρα του δεν ήθελε να συνεχίσει, λόγω της απώλειας του πατέρα του, από κορονοϊό και επιπλοκές στην υγεία του.

Βέβαια, ο Νουρμαγκομέντοφ κατάφερε κάτι εξαιρετικό. Έφυγε από τα ρινγκ με το απίθανο σερί νικών 29-0! Με αυτό το σερί ουσιαστικά αποδεικνύει πως είναι ο σπουδαιότερος όλων των εποχών στο UFC.

Ο Ντάνα Γουάιτ, πρόεδρος του UFC, ήθελε να… ανάψει φωτιές, για ενδεχόμενη επιστροφή στα ρινγκ. Όμως, κατάλαβε πως αυτό, δύσκολα θα συμβεί!

Συγκεκριμένα, σε μια ανάρτηση του Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, ο Γουάιτ σχολίασε «29-0 λοιπόν», γράφοντας επίσης «έχει αποχωρήσει 100%. Ήταν απίθανο να σε βλέπω να παλεύεις. Σε ευχαριστώ για όλα. Απόλαυσε ό,τι έρχεται φίλε μου!».

Ο Χαμπίμπ ανέβασε κι ο ίδιος μια φωτογραφία, μαζί με τον Γουάιτ και τον ατζέντη του. Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ήταν ένα όμορφο δείπνο με σπουδαίους ανθρώπους. Σε ευχαριστώ πολύ αδελφέ, όπως κι όλη την ομάδα στο UFC για την ευκαιρία που μου δώσατε. Αλλάξατε αρκετές ζωές για πάντα με αυτό το άθλημα».

Άρα, όσο απολαύσαμε τον Χαμπίμπ, τον απολαύσαμε! Πλέον, θα στραφεί σε άλλα πράγματα στη ζωή του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για UFC

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ