Ακόμα ένας αθλητής αλλά και πρωταθλητής, αποχαιρετά τον κόσμο του UFC. Το έκανε με νίκη και ευχαρίστησε τους φίλους του. Δεν ξεκαθάρισε ακόμα ως προς τα μελλοντικά του σχέδια. Το  κύκνειο άσμα του Anthony Pettis στο UFC έγινε τα ξημερώματα με τον Αμερικανό να αποχαιρετά την διοργάνωση και τους φανς με μία νίκη, αυτή επί […]

Ακόμα ένας αθλητής αλλά και πρωταθλητής, αποχαιρετά τον κόσμο του UFC. Το έκανε με νίκη και ευχαρίστησε τους φίλους του. Δεν ξεκαθάρισε ακόμα ως προς τα μελλοντικά του σχέδια.

Το  κύκνειο άσμα του Anthony Pettis στο UFC έγινε τα ξημερώματα με τον Αμερικανό να αποχαιρετά την διοργάνωση και τους φανς με μία νίκη, αυτή επί του Alex Morono.

O έμπειρος Pettis με δύο τελευταίους γύρους να του ανήκουν πήρε μία δίκαιη νίκη με ομόφωνη απόφαση. Ο Pettis κατάφερε να κάνει σερί δύο νικών πριν αποχαιρετήσει το UFC και συνολικά τρεις στα τελευταία πέντε ματς.

“Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στο UFC. Ψάχνω ακόμα να δω τι θα κάνω από εδώ και πέρα. Είμαι πολύ καλά ψυχολογικά και αυτό δεν θέλω να θολώσει την απόφαση μου”, ανέφερε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Pettis που έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να μανατζάρει αθλητές και να κάνει το δικό του promotion.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη THE BEST OF MMA (@mma.zone0)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για UFC

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ