Ο Τζορτζ Καμπόσος αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας στην κατηγορία ελαφρέων βαρών. Η νίκη του ΕλληνοΑυστραλού επί του Τεόφιμο Λόπεζ είναι η μεγαλύτερη έκπληξη του 2021 στα μαχητικά αθλήματα. Ο αγώνας έλαβε χώρα στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακός. Ο Λόπεζ μπήκε καλύτερα στο ματς αλλά ο Καμπόσος στη συνέχεια πέρασε στην […]

Ο Τζορτζ Καμπόσος αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας στην κατηγορία ελαφρέων βαρών. Η νίκη του ΕλληνοΑυστραλού επί του Τεόφιμο Λόπεζ είναι η μεγαλύτερη έκπληξη του 2021 στα μαχητικά αθλήματα.

Ο αγώνας έλαβε χώρα στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακός. Ο Λόπεζ μπήκε καλύτερα στο ματς αλλά ο Καμπόσος στη συνέχεια πέρασε στην αντεπίθεση. Ούτε το νοκ ντάνουν που δέχτηκε στο 10ο γύρο δεν τον σταμάτησε.

Ο πυγμάχος με καταγωγή από την Σπάρτη κατέκτησε τους τίτλους WBA, IBF, WBO και The Ring στην κατηγορία ελαφρέων βαρών.Ο Έλληνας ομογενής αφιέρωσε το μετάλλιο στον παππού του, ο οποίος δεν βρίσκεται στη ζωή τους τελευταίους δύο μήνες.

Παράλληλα, τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη και πίστη στον εαυτό του και γι’ αυτό κατάφερε αυτή τη σπουδαία νίκη. Η τεράστια αυτή επιτυχία που έκανε ο Καμπόσος έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο. Το αουτσάιντερ έγινε πρωταθλητής και έκανε όλο τον κόσμο να υποκλιθεί στο πρόσωπό του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πυγμαχία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ