Ο κορονοϊός και η επιλογή να μην εμβολιαστεί, βάζουν φρένο στις άγριες διαθέσεις του Νόβακ Τζόκοβιτς για τα grand slam του 2022.

Ο κορονοϊός και η επιλογή να μην εμβολιαστεί, βάζουν φρένο στις άγριες διαθέσεις του Νόβακ Τζόκοβιτς για τα grand slam του 2022.

Δεν μπορεί να αμφισβητήσει ούτε ο πιο ορκισμένος εχθρός του, ότι ο Νόλε είναι πρώτο φαβορί όπου και αν παίξει.

Εισερχόμενος σε αυτό τον ατελείωτο κυκεώνα, ζει (ηθελημένα) με τα αγωνιστικά πλήγματα που του αποφέρουν οι αποκλεισμοί από τα μεγάλα ραντεβού του τένις.

Ο ίδιος όμως δηλώνει αμετανόητος και πορεύεται με τις επιπτώσεις. Ανάλογη ζημιά δέχονται και τα τουρνουά (οικονομική και πρεστίζ) με την απουσία του πιο ισχυρού εν ενεργεία αθλητή τένις στον κόσμο.

Από όλη αυτή την ιστορία βγαίνει ένα συμπέρασμα: Όταν λείπει ο Νόλε, οι υπόλοιποι… χορεύουν! Γιατί ξέρουν πως έχουν λίγες ουρανόσταλτες ευκαιρίες να πάρουν αυτό που πάντα τους στερούσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ένα grand slam.

Αυτό θα γίνει και στην Αμερική τις προσεχείς ημέρες στο US Open. Ομηρικές μάχες στο κυνήγι ενός τροπαίου που σε βάζει αυτόματα στο πάνθεον του παγκόσμιου τένις! Τα οφέλη είναι πολλά και οι… ζωές λίγες, πριν επιστρέψει στη σκηνή για περισσότερες παραστάσεις ο Νόβακ Τζόκοβιτς!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ