O Νόβακ Τζόκοβιτς, δίχως αμφιβολία αποτελεί το πρόσωπο των ημερών. Ο Σέρβος τενίστας και το θρίλερ στην Αυστραλία απασχόλησε την πλειονότητα του κόσμου παγκοσμίως. Τελικά, ο Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη απελάθηκε από τη χώρα των «καγκουρώ» και αποκλείστηκα από το Australian Open! Υπάρχει ένα ποσοστό των ανθρώπων που στηρίζει τον «Νόλε» και ένα ποσοστό που […]

O Νόβακ Τζόκοβιτς, δίχως αμφιβολία αποτελεί το πρόσωπο των ημερών. Ο Σέρβος τενίστας και το θρίλερ στην Αυστραλία απασχόλησε την πλειονότητα του κόσμου παγκοσμίως. Τελικά, ο Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη απελάθηκε από τη χώρα των «καγκουρώ» και αποκλείστηκα από το Australian Open!

Υπάρχει ένα ποσοστό των ανθρώπων που στηρίζει τον «Νόλε» και ένα ποσοστό που του κάνει επίθεση, λόγω του ότι δεν είναι εμβολιασμένος. Πάντως, όπως και να έχει ο Τζόκοβιτς συνεχίζει το πολύ σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο.

Σύμφωνα με το Reuters, ο Σέρβος τενίστας έχει προχωρήσει στο 80% της αγοράς μιας εταιρείας από τη Δανία. Η εταιρεία αυτή εργάζεται για την παρασκευή φαρμάκου για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Ο διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Ιβάν Λονκάρεβιτς, μίλησε στο Reuters και αποκάλυψε πως ο Σέρβος έχει στο όνομα του από το 2020 το 40,8% των μετοχών, με το υπόλοιπο 39,2% να το έχει μεταβιβάσει στο όνομα της συζύγου του, Γελένα Τζόκοβιτς.

Το όνομα της εταιρείας είναι QuantBioRes. Έχει περίπου 11 ερευνητές στη Δανία, την Αυστραλία και τη Σλοβενία και σύμφωνα με τον Λονκάρεβιτς, ο οποίος τόνισε πως η εταιρεία εργάζεται για μία θεραπεία και όχι εμβόλιο. Η ιστοσελίδα της αναφέρει ότι άρχισε να αναπτύσσει έναν «μηχανισμό απενεργοποίησης» για τον κορωνοϊό τον Ιούλιο του 2020.

Η εταιρεία αναπτύσσει ένα πεπτίδιο, το οποίο εμποδίζει τον κορωνοϊό να μολύνει ανθρώπινα κύτταρα και αναμένει να ξεκινήσει κλινικές δοκιμές στη Βρετανία αυτό το καλοκαίρι, εξήγησε ο Λονκάρεβιτς.

Tennis star Novak Djokovic has purchased 80% of Danish biotech firm QuantBioRes, the company’s chief executive told Reuters, with aims to develop a medical treatment against COVID-19. #CGTNAmerica #NovakDjokovic https://t.co/PjZp4CvoMp

— CGTN (@CGTNOfficial) January 19, 2022

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ