Ο Τσιτσιπάς διαλέγει τον GOAT!

Ο Τσιτσιπάς διαλέγει τον GOAT!Στη Μαδρίτη και το Madrid Open, που διεξάγεται σε χωμάτινη επιφάνεια, θα αγωνιστούν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη.

Ο 24χρονος τενίστας περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στον πρώτο γύρο. Θα είναι ο νικητής του αγώνα ανάμεσα στον Βρετανό Κάιλ Έντμουντ και τον Αυστριακό Ντομινίκ Τιμ.

«Για μένα ο GOAT δεν είναι αυτός που έχει κερδίσει τα περισσότερα τουρνουά ή τα περισσότερα σλαμς ή τα περισσότερα ματς», είπε ο Στέφανος στη Marca. «Για μένα ο GOAT είναι αυτός που έχει φέρει τον περισσότερο κόσμο στο άθλημα, που έχει εμπνεύσει πολύ κόσμο να κάνει κάτι στη ζωή του, ο άνθρωπος που έχει φέρει χαρά στους άλλους με αυτό που κάνει. Σε αυτή την περίπτωση, λοιπόν, είναι ξεκάθαρο ότι ο Ρότζερ Φέντερερ έχει τον μεγαλύτερο αντίκτυπο, όπως και ο Ναδάλ».

Μίλησε και για τη σχέση του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Δεν έχουμε την ευκαιρία να συναντόμαστε πολύ συχνά, εξαιτίας του απαιτητικού μας προγράμματος, αλλά και επειδή μένουμε σε διαφορετικές ηπείρους. Προσπαθώ με μηνύματα να διατηρήσω επαφή μαζί του. Είναι πολυάσχολος, όμως προσπαθούμε να μιλάμε, γιατί η σχέση που έχουμε ως αθλητές είναι ξεχωριστή. Επικοινωνούμε με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με άλλους ανθρώπους. Βοηθάει και τους δυο μας».

Ο Στέφανος θα κάνει πρεμιέρα στο Madrid Open το Σάββατο (29/4) και ο αντίπαλός του θα προκύψει από το ματς ανάμεσα στον Ντόμινικ Τιμ και τον Κάιλ Έντμουντ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ