Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι χωρίς αμφιβολία θρύλος του τένις. Έχει χαράξει με χρυσή γράμματα το όνομα του στο άθλημα. Άλλοι τον λατρεύουν , άλλοι τον μισούν, ωστόσο η αγωνιστική του αξία είναι αδιαμφησβήτητη. Οι τίτλοι και τα ρεκόρ που έχει σίγουρα θα τα ήθελαν και θα τα ζήλευαν πολλοί. Τι κι αν διανύει το 35ο […]

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι χωρίς αμφιβολία θρύλος του τένις. Έχει χαράξει με χρυσή γράμματα το όνομα του στο άθλημα. Άλλοι τον λατρεύουν , άλλοι τον μισούν, ωστόσο η αγωνιστική του αξία είναι αδιαμφησβήτητη. Οι τίτλοι και τα ρεκόρ που έχει σίγουρα θα τα ήθελαν και θα τα ζήλευαν πολλοί. Τι κι αν διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του ο Σέρβος δεν σταματά να σπάει τα ρεκόρ. Αυτή τη φορά έσπασε” το ρεκόρ των 310 εβδομάδων παραμονής στο Νο1 κόσμου του Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Σέρβος τενίστας συμπλήρωσε αυτή την εβδομάδα 351 εβδομάδες στο Νο1 εκ των οποίων οι 69 είναι συνεχόμενες.

Είναι στο Νο2 της λίστας σε άνδρες και γυναίκες αφού έχει αφήσει πίσω του και την Μαρτίνα Ναβρατίλοβα (332). Πλέον είναι θέμα χρόνου η κορυφή.

Εκεί είναι η Στέφι Κάρι η οποία παρέμεινε στο Νο1 για 377 εβδομάδες εκ των οποίων οι 186 ήταν συνεχόμενες.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για το συναθλητή του και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ σε δηλώσεις του.

«Γνωρίζω πως οι περισσότεροι φαν στον κόσμο λατρεύουν τον Ρότζερ ή τον Ράφα, αλλά δεν μπορείς να τα βάλεις με τα στατιστικά. Ο Νόβακ έχει τα ίδια Slams με τους άλλους δυο, είναι στο Νο.1 του κόσμου περισσότερες εβδομάδες και τερμάτισε στο Νο.1 περισσότερες σεζόν. Έχει επίσης τα περισσότερα Masters και πολλά ρεκόρ ακόμα.

Δεν μπορείς να διαφωνήσεις με τους αριθμούς και να πεις πως ο Φέντερερ και ο Ναδάλ είναι καλύτεροι, απλά επειδή έχουν τους περισσότερους fans από μικρή ηλικία. Κάποιες φορές πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και τα ρεκόρ του Τζόκοβιτς είναι ένα γεγονός», είπε ο 24χρονος Γερμανός

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ