Άλλες δύο φορές είχαν συναντηθεί στο παρελθόν οι δύο αθλήτριες με την 26χρονη Βραζιλιάνα τενίστρια να έχει το 2/2 απέναντι στην Ελληνίδα.

Η Μαρία Σάκκαρη που βρίσκεται στο ΝΟ.5 της παγκόσμιας κατάταξης αγωνίστικε στην προημιτελική φάση με την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια (48) για το τουρνουά στο Nottingham Open.

Άλλες δύο φορές είχαν συναντηθεί στο παρελθόν οι δύο αθλήτριες με την 26χρονη Βραζιλιάνα τενίστρια να έχει το 2/2 απέναντι στην Ελληνίδα.

Η τενίστρια που θα έπαιρνε την πρόκριση για τα ημιτελικά θα συναντήσει την Τερέζα Μαρτίντσοβα η οποία επικράτησε της Ζανγκ με 2-0 σετ.

Συναρπαστικός ο αγώνας με τις δύο τενίστριες να είναι πολύ κοντά, και τελικά η Χαντάντ πετυχαίνοντας δύο break επί της Σάκκαρη πήρε το πρώτο σετ.

Κατά την διάρκεια του αγώνα ή Μαρία Σάκκαρη έδειχνε πολύ εκνευρισμένη και μιλώντας προς το προπονητικό της τιμ είπε:  “Δύο μήνες συνεχίζουμε το ίδιο, το ίδιο και το ίδιο και πάει κατά διαόλου. Κανένας μας δεν κάνει τίποτα”.

Στο 2ο σετ από την στιγμή που κατάφερε να κάνει break και πηρε το προβάδισμα και στην συνέχεια κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της και να πάρει το 2ο σετ με 6-4. Ισοπαλία στον αγώνα με 1-1.

Στο τρίτο σετ ίδια εικόνα με τις δύο αθλήτριες να είναι κοντά και όλα να παίζονται στις λεπτομέρειες. Καμία δεν έχασε το σερβίς της, και το σετ είχε χαρακτήρα θρίλερ. Μια λεπτομέρεια, ή ένα λάθος θα έκανε την διαφορά.

Τελικά η Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια φάνηκε πιο ψύχραιμη και σταθερή και κατάφερε να πάρει το τρίτο σετ με 6-3 και την πρόκριση της στον τελικό του τουρνουά. Επίσης συνέχισε να είναι αήττητη με την Ελληνίδα αφού έκανε το 3/3 νίκες.

Η Μαρία Σάκκαρη σίγουρα θα πρέπει να αλλάξει κάτι γιατί δείχνει να έχει μπει σε πτωτική πορεία.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ