Στο τέλος του αγώνα ο Κύργιος συγκίνησε, καθώς αφιέρωσε την επικράτηση του στην μητέρα του η οποία βρίσκεται σε νοσοκομείο με προβλήματα υγείας.

Έλαμψε και στο Mόντρεαλ στον Καναδά ο Κύργιος! Επικρατώντας του Ντάνι Μεντβέντεφ, του Nο1 στον κόσμο αυτή την στιγμή. Και δείχνοντας πως είναι σε εξαιρετική φόρμα και μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα όταν το θέλει πραγματικά.

Ετσι, μετά το Νο2 (Αλκαράθ) έριξε στο καναβάτσο και το Νο1 του ταμπλό σε διαδοχικά παιχνίδια.

Στο τέλος του αγώνα ο Κύργιος συγκίνησε, καθώς αφιέρωσε την επικράτηση του στην μητέρα του η οποία βρίσκεται σε νοσοκομείο με προβλήματα υγείας.

Η έλλειψη βαθμών κατάταξης στο Wimbledon αυτή την χρονιά, σημαίνει ότι ο Κύργιος βρίσκεται ακόμα στην 37η θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Δεν θεωρεί ότι ήταν έκπληξη η νίκη του επί του Ντάνι Μεντβέντεφ. Οι δηλώσεις του:

«Είναι μόνο ένας αγώνας»

«Αυτό το ματς δεν πρόκειται να με ανεβάσει στο top 10 της κατάταξής. Είναι μόνο ένας αγώνας, οπότε πρέπει να προετοιμασθώ για τον επόμενο. Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος για να ζήσω την ζωή μου, είναι να προχωράω μέρα με τη μέρα και να προσπαθώ να είμαι λίγο καλύτερος κάθε μέρα. Θα μπορούσα να πάω στο U.S. Open, να νιώθω φρέσκος, να παίξω με κάποιον που εκείνη την ημέρα θα είναι πολύ καλός. Τότε θα μετανιώσω που δεν τα έδωσα όλα στο Μόντρεαλ ή στο Σινσινάτι».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ