Στην ισπανική πρωτεύουσα o Τσιτσιπάς έπαιζε για μια θέση στον τελικό. 

Αντιμέτωπος με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ τέθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην ημιτελική φάση του όπεν της Μαδρίτης. Παλιοί γνώριμοι αφού είχαν αρκετές αναμετρήσεις στο παρελθόν.

Ο 23χρονος τενίστας, νούμερο 5 στην παγκόσμια κατάταξη, αγωνίστηκε κόντρα στον Γερμανό, Νο 3, για ενδέκατη φορά στην καριέρα του. Έως τώρα ο Έλληνας πρωταθλητής μετρούσε επτά νίκες, αντί τριών του αντιπάλου του. Σε δέκα αγώνες, μόνο μία φορά είχαμε ανατροπή, και όποιος έπαιρνε το πρώτο σετ πάντα έφτανε και στη νίκη.

Στην ισπανική πρωτεύουσα o Τσιτσιπάς έπαιζε για μια θέση στον τελικό.

Στο πρώτο σετ ο Ζβέρεφ κέρδισε με 6-4, αφού κράτησε το σερβίς του ο Γερμανός και εξαργύρωσε ουσιαστικά το break που έκανε στον Τσιτσιπά. Τρία αβίαστα λάθη του Έλληνα τενίστα, έδωσαν το break στον Ζβέρεφ.




Στο δεύτερο σετ είχαμε την ίδια εικόνα με το πρώτο. Αμφότεροι σέρβιραν καλά και το θέμα ήταν ποιος θα κάνει το λάθος που θα δώσει το break στον αντίπαλό του. Ο Τσιτσιπάς έβγαλε σημαντικό πρόβλημα με τα slice, και πολλα λάθη του προήλθαν από κει. 

Πόντο πόντο πήγαινε το σετ, αφού και οι δύο κρατούσαν το σερβίς τους. Τελικά ο Στέφανος έκανε το BREAK, κράτησε το δικό του σερβίς και πήρε το σετ.




Στο τρίτο σετ ο Ζβέρεφ μπήκε αποφασισμένος, και έκανε Break με την έναρξη του τρίτου σετ. Η συνέχεια πήγε πιο εύκολα αφού ο Τσιτσιπας φάνηκε να μένει από δυνάμεις και τελικά το σετ έκλεισε με 2-6 υπέρ του Ζφέρεφ που πηρέ και την θέση του στον μεγάλο τελικό.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ