Στη Μαδρίτη για να κυνηγήσει έναν καλό χρόνο η Ελληνίδα βαδίστρια.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θα πάρει μέρος στα 10χλμ. βάδην στo διεθνές μίτινγκ της Μαδρίτης, την Κυριακή (30/04), στο τελευταίο της δυνατό τεστ εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων του Ποντεμπράντι (21/05).

Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 20χλμ. και 35χλμ. βάδην θα έχει την ευκαιρία για έναν δυνατό αγώνα και γιατί όχι και για ένα ακόμη πανελλήνιο ρεκόρ μέσα στη σεζόν.

Όπως τόνισε η ίδια: «Είμαι αρκετά κουρασμένη από την προπόνηση που έχει προηγηθεί, ωστόσο ο αγώνας θα έχει πολύ μεγάλο συναγωνισμό και θεωρώ πως μπορώ να κυνηγήσω έναν καλό χρόνο.

Πιστεύω πως εάν δεν έχει πολλή ζέστη θα γίνει μια γρήγορη και ενδιαφέρουσα κούρσα.

Σε κάθε περίπτωση ο αγώνας αυτός είναι ένα προπονητικό πέρασμα εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων στο Ποντεμπράντι».

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του βάδην τον περασμένο Φεβρουάριο πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στα 20χλμ. βάδην με 1.28.12, ενώ στις 11 Μαρτίου ήταν πρώτη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στα 20χλμ. με 1 ώρα 29.56.

«Η φετινή χρονιά είναι η ευκαιρία να διορθώσω λάθη και αδυναμίες εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024», πρόσθεσε.

«Αυτό θα το πετύχω μέσα από τους αγώνες. Σε αυτό το επίπεδο οι λεπτομέρειες νομίζω είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Στόχος φέτος να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες μπορώ», κατέληξε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία θα αναχωρήσει για την Ισπανία την Παρασκευή (28/04).

Θυμίζουμε πως το ατομικό της ρεκόρ στα 10χλμ. είναι 44.19 από πέρασμα σε αγώνα 20χλμ. βάδην το 2020.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Στίβος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ