Η Κατερίνα Στεφανίδη παρακουλεί τα δρώμενα και δε διστάζει να σχολιάσει στα social media. Έχει άποψη η αθλήτρια και θέλει να τη μοιράζεται με τους ακόλουθούς της. Αυτή τη φορά αντικείμνο της επέμβασης της ήταν αφενός η ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ως αθλητή της χρονιάς. Όπως επίσης, μάλλον δεν της άρεσε η ανάδειξη της Μαρίας […]

Η Κατερίνα Στεφανίδη παρακουλεί τα δρώμενα και δε διστάζει να σχολιάσει στα social media. Έχει άποψη η αθλήτρια και θέλει να τη μοιράζεται με τους ακόλουθούς της. Αυτή τη φορά αντικείμνο της επέμβασης της ήταν αφενός η ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ως αθλητή της χρονιάς. Όπως επίσης, μάλλον δεν της άρεσε η ανάδειξη της Μαρίας Σάκκαρη σε κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς.

«Και στις γυναίκες ολυμπιονίκης έπρεπε να το πάρει. Ο Γιάννης μπορούσε να το πάρει και του χρόνου, η Σακαρη μπορούσε επίσης και του χρόνου γιατί θα έχει καλύτερη χρονιά σίγουρα», έγραψε χρήστης του Twitter.

Η χρυσή Ελληνίδα Ολυμπιονίκης του Ρίο θεώρησε πως ήταν λάθος το βραβείο αυτό στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η Κατερίνα Στεφανίδη, θεωρεί πως αθλητής της χρονιάς θα έπρεπε να ανδειχθεί ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο Έλληνας αθλητής αναδείχθηκε χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού στίβου. Έκανε έτσι και το σχετικό ποστάρισμα στο Twitter. Στεφανίδη

«Γίνεται σε Ολυμπιακή χρόνια να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι);», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Μίλτο Τεντόγλου η Κατερίνα Στεφανίδη, με την τοποθέτησή της να προκαλεί πολλές αντιδράσεις και την Ελληνίδα αθλήτρια να απαντάει: «Είναι Ολυμπιακή χρόνια. Το NBA γίνεται κάθε χρόνο. Οι Ολυμπιακοί κάθε 4 (5 σε αυτήν την περίπτωση). Επίσης η ομάδα του Γιάννη πήρε NBA όχι ο Γιάννης. Ο Τεντόγλου και ο Ντουσκος πήραν μόνοι τους τα χρυσά στους Ολυμπιακούς. Αυτή είναι η γνώμη μου».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Στίβος

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ