Μια Βραζιλιάνα "τρέλανε" τους φίλους του στίβου με την μεγάλη της επιτυχία στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Διάκριση που δεν μπορούσε να φανταστεί ούτε η ίδια.

Μια Βραζιλιάνα “τρέλανε” τους φίλους του στίβου με την μεγάλη της επιτυχία στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Διάκριση που δεν μπορούσε να φανταστεί ούτε η ίδια.

Η Λετίσια Μέλο φρόντισε να συστηθεί στην παγκόσμια κοινότητα του κλασικού αθλητισμού με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο. Η αθλήτρια από την χώρα της Λατινικής Αμερικής κατέκτησε στο Γιούτζιν την 3η θέση στον πλανήτη στο άλμα εις μήκος έχοντας νωρίτερα μόλις έναν αγώνα.

Οι περισσότεροι αθλητές κάνουν προετοιμασία και αγώνες επί μήνες για να βρεθούν στο κατάλληλο επίπεδο ετοιμότητας, η Μέλο ωστόσο αποτέλεσε μια σπάνια εξαίρεση. Το άλμα στα 6,89μ. αποτέλεσε ατομικό ρεκόρ και της έδωσε το χάλκινο μετάλλιο που λίγο νωρίτερα έμοιαζε ανέφικτο.

Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας γεννήθηκε το 1997 στην Σάντα Καταρίνα. Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τον στίβο αλλά το φόρτε της ήταν τα σπριντ. Το μήκος προέκυψε από παρότρυνση των δασκάλων σε σχολικούς αγώνες και από τότε την κέρδισε το συγκεκριμένο αγώνισμα.

Αγωνίστηκε σε όλα τα ηλικιακά κλιμάκια κατακτώντας τίτλους σε πρωταθλήματα Νοτίου Αμερικής Κ17 και Κ20. Ένας τραυματισμός λίγο πριν το Παγκόσμιο του Γιούτζιν που ήρθε παίζοντας με φίλους της, παραλίγο να της στερήσουν το δικαίωμα συμμετοχής. Όχι όμως δεν έλειψε αλλά πέτυχε και την σπουδαία διάκριση!

Η Λετίσια είναι μάλιστα και αρκετά δραστήρια στα social media μοιράζοντας συνεχώς στιγμιότυπα από τη ζωή της με τους χιλιάδες ακόλουθους!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γυναικείος Αθλητισμός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Στίβος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ