Ιστορικές στιγμές βιώνει και πάλι η Ορεστιάδα με την άνοδο του Άθλου στη Volley League.

Ιστορικές στιγμές βιώνει και πάλι η Ορεστιάδα με την άνοδο του Άθλου στη Volley League.

Η ομάδα της Ορεστιάδας επιβλήθηκε στο Νίκος Σαμαράς με 3-0 του Φίλιππου Βέροιας και με 2-0 νίκες πήρε το εισιτήριο για την 1η κατηγορία.

Αυτή θα είναι η τρίτη ομάδα από τον Έβρο που θα παίξει στη Volley League μετά τον Α.Ο.Ορεστιάδας και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Μια τρομερή επιτυχία, που φυσικά ανανεώνει το αίσθημα χαράς γύρω από το άθλημα στην περιοχή. Που παραδοσιακά πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα.

Τα σετ: 3-0 (25-21, 25-15, 25-13)

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Θοδωρής Χουσίδης): Καψαλιάρης, Ριζόπουλος, Στοϊλούδης, Φερέιρα, Ντα Σίλβα, Αλεξάκης / Αρχοντούδης (λ), Διαμαντίδης (λ), Καζαντζίδης, Ράπτης.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τάκης Χριστοφορίδης): Γιάγκος, Βαρβεσιώτης, Στουντζίνσκι, Χουάν, Γραμμενούδης, Στεφανίδης / Μιχελάκης (λ), Κουπατσιάρης, Σιούτης, Ντουντούδης.

Ο πρόεδρος Γιώργος Τσολακίδης ανέφερε:

“Μια παρέα 10 ατόμων τον Αύγουστο του 2015 βάλαμε μακροπρόθεσμο στόχο να ανεβάσουμε τον Άθλο στη Volley League και τα καταφέραμε. Είμαστε ενωμένοι και θέλουμε να κάνουμε κάτι μεγάλο για την πόλη, τον Έβρο, τη Θράκη, τη Βόρεια Ελλάδα. Αυτό που ζήσαμε στο γήπεδο ήταν ανατριχιαστικό. Ο κόσμος γύρισε στο βόλεϊ, η πόλη ζει για το βόλεϊ. Τα καταφέραμε γιατί ήμασταν μια γροθιά και η πόρτα του συλλόγου είναι ανοιχτή για όλους. Ο Άθλος ήρθε για να μείνει με δικά του παιδιά, με παίκτες που ζουν και αγαπούν την πόλη και την ομάδα. Έχουμε 136 παιδάκια στις υποδομές, αύριο θα ξεπεράσουμε τα 250, καθώς στις εξέδρες είχαμε πολλά νέα παιδιά που χάρηκαν και πανηγύρισαν την άνοδο.Προχωράμε όλοι μαζί”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Βόλεϊ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ