Φοβερά επεισόδια σημειώθηκαν στο παρκέ ενός αγώνα χάντμπολ στη Σερβία. Στον αγώνα της χαμηλότερης κατηγορίας του σερβικού πρωταθλήματος μεταξύ Βρμπάς και Κολουμπάρα, έγιναν φοβερή «σύρραξη» στο 53′ και επικράτησε το απόλυτο χάος στο παρκέ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ με 24-23, όταν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων υπερασπίστηκε ένα σουτ από τα εννέα μέτρα. Μετά, […]

Φοβερά επεισόδια σημειώθηκαν στο παρκέ ενός αγώνα χάντμπολ στη Σερβία. Στον αγώνα της χαμηλότερης κατηγορίας του σερβικού πρωταθλήματος μεταξύ Βρμπάς και Κολουμπάρα, έγιναν φοβερή «σύρραξη» στο 53′ και επικράτησε το απόλυτο χάος στο παρκέ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ με 24-23, όταν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων υπερασπίστηκε ένα σουτ από τα εννέα μέτρα. Μετά, ο αγώνας χάντμπολ «διακόπηκε» για λίγο και ακολούθησε καυγάς.

Ένας παίκτης των γηπεδούχων ανταπέδωσε με ένα κροσέ στο κεφάλι του αντιπάλου του. Στη συνέχεια επικράτησε γενικός τσακωμός με όλους τους παίκτες να ρίχνουν μπουνιές.

Αργότερα, όμως, κάπως η κατάσταση ηρέμησε, αλλά μέχρι το τέλος του αγώνα η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη. Όλα κράτησαν λίγα λεπτά, το κοινό πήδηξε στον αγωνιστικό χώρο για να χωρίσει τις «αντίμαχες» πλευρές. Όμως, στο τέλος τα κατάφεραν και τελείωσαν το παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο από τον αγώνα χάντμπολ:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Χάντμπολ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ